Ολυμπιακός Βόλου: Προσοχή και χαμηλοί τόνοι

H ικανοποίηση είναι δεδομένη στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει το δύο στα δύο έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, αφού υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη στο πρόγραμμα και αρκετά πράγματα να διορθωθούν. Οπότε απαιτείται συγκέντρωση και προσοχή με μαθηματική ακρίβεια απ’ όλους.

Έτσι, την Κυριακή στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για φέτος εντός ορίων Μαγνησίας, και στο γήπεδο της Νεάπολης αναμένεται να υποδεχθεί τη Βέροια, ένα φιλόδοξο σύνολο που έχει βλέψεις ανόδου και μαζί με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και την Καβάλα είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν μόνο νίκες έως τώρα στην κατηγορία. Είναι εξάλλου ένας από τους πιο δυνατούς αντιπάλους που καλείται φέτος ν’ αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου, θέλοντας να μην χάσει βαθμούς απέναντί του.

Αγωνιστικά, ο Χερμάν Ερέρα δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής, όπως και ο νεοαποκτηθείς Γκοατά που εντάσσεται κι αυτός με τη σειρά του στο προπονητικό πρόγραμμα. Από την άλλη, εκτός αποστολής θα μείνει ο Χρήστος Αγρόδημος, έχοντας τραυματιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΠ στην Κοζάνη, ενώ ερωτηματικό όσον αφορά τον βαθμό της ετοιμότητάς του αποτελεί ο προσφάτως ενταχθείς στην ομάδα των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Νικλητσιώτης. Οπότε το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου καλείται να βρει λύσεις, για ένα εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι, και το ότι υπάρχει ένα ρόστερ με σημαντικό αριθμό παικτών που έχουν δουλέψει όλοι μαζί από την έναρξη της τελευταίας προετοιμασίας θεωρείται σημαντικό ως στοιχείο για τη δυναμική της ομάδας…

Το ευχάριστο είναι ότι ο Φράνκο Κολέλα δείχνει πιο έτοιμος, αφού απουσίασε από το παιχνίδι με την ομάδα της Κοζάνης και δούλεψε όλες αυτές τις ημέρες για να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τον τελευταίο τραυματισμό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.