«Όποιος διαιτητής μας αδικεί θα μηνύεται και θα πηγαίνει αυτόφωρο»

Τρελαμένος με τους διαιτητές είναι ο ισχυρός άνδρας της Κορίνθου, Αλέξης Κούγιας, και μέσω της ανακοίνωσης του Δ.Σ. της ομάδας του απειλεί τους διαιτητές που την αδικούν κι γράψουν ψέματα στο φύλλο αγώνα με μηνύσεις, ώστε να οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος συνεδρίασε εκτάκτως μετά τη νέα σκανδαλώδη διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας από τον διαιτητή κ. Τσαμούρη και τον βοηθό του κ. Καραμπέτσο και αποφάσισε τα εξής:

1) Από εδώ και στο εξής όποιος διαιτητής αδικεί την ομάδα μας και γράφει ψέματα για δήθεν εξυβρίσεις ποδοσφαιριστών και παραγόντων του συλλόγου μας, όπως έγινε από τον διαιτητή αλήστου μνήμης κ. Πουλόπουλο, θα μηνύεται για συκοφαντική δυσφήμιση, για απειλή, θα οδηγείται στην αυτόφωρη διαδικασία και θα ενάγεται για προσβολή με διεκδίκηση αποζημίωσης.

2) Ομόφωνα αποφάσισε την απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή Κούτσικου, ο οποίος μπορεί να παραλάβει το δελτίο του.

3) Ταμίας του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο Γιώργος Τριαντάφυλλος, ο οποίος θα συνεργάζεται καθημερινά με την υπάλληλο Ελένη Σωτηροπούλου και την λογίστρια της ομαδας Αλεξάνδρα Τσιφλίκου.

Ο ΠΑΣ Κόρινθος θέλει να δηλώσει προς τα διαιτητικά όργανα που μας οδήγησαν να παίζουμε χωρίς τους επτά τιμωρημένους βασικούς παίχτες και που σήμερα (σ.σ. χθες) δεχτήκαμε ακόμα δύο κίτρινες, ώστε να μην μπορούν να αγωνιστούν στο επόμενο ματς οι δύο σέντερ φορ μας – ο Rojano μαζί με τον ήδη τιμωρημένο Συρεγγέλα – ότι δεν μας πτοούν, ούτε εμάς ούτε τον κόσμο μας που κατέκλυσε το Στάδιο, όπου περισσότεροι από 1500 φίλαθλοι καταχειροκρότησαν τους νεαρούς μας παίχτες, οι οποίοι αναπλήρωσαν τους βασικούς καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια!

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, το οποίο αποτελείται από τον κορυφαίο ποινικολόγο κ. Αλέξη Κούγια, από τους επιχειρηματίες Πανελλαδικής εμβέλειας, κους Γιώργο Πιέτρη και Κων/νο Παπαγιαννόπουλο, αλλά και από έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών παραγόντων του κορινθιακού ποδοσφαίρου, κ. Γιώργο Τριαντάφυλλο, όχι μόνο δεν παραδίδει τα όπλα, αλλά ανακοινώνει την είσοδο δύο κορυφαίων επιχειρηματιών τις προσεχείς ημέρες!

Ό,τι και να κάνουν αυτοί που θέλουν να ανεβάσουν ομάδα που συμμετέχει σε στημένους αγώνες, θα απογοητευτούν πλήρως, γιατί ακόμη και όταν παίζουμε με σοβαρές ελλείψεις βασικών παιχτών όπως σήμερα, είμαστε οι καλύτεροι!

Στηρίζουμε το όνειρο!»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.