Ώρα για το πρώτο διπλό, λένε στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε αυτό που ήθελε στα δύο ματς έδρας, που έγιναν στη φυσική του έδρα, το ΕΑΚ, πρόσθεσε έξι βαθμούς στη συγκομιδή του και πάει στα Φάρσαλα για μία ακόμη νίκη, με δεδομένο ότι οι γκέλες που έκανε στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια με Βελούχι στο Καρπενήσι, όπου έχασε με 1-0, και με Αστέρα στην Ιτέα, όπου έφερε λευκή ισοπαλία, επιβάλλουν τη συνέχιση του νικηφόρου σερί.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν ότι η τρίτη έξοδός τους θα είναι και … φαρμακερή και θα πάρουν το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα, περιμένοντας και απώλεια βαθμών του Ν.Π.Σ. με τη Νίκη, ώστε να έρθουν πιο κοντά στην κορυφή και να δουν με άλλο μάτι τη συνέχεια.

Σίγουρα ξέρουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι μ’ έναν αντίπαλο, στον οποίον θα έχει επιδράσει θετικά η αλλαγή προπονητή, αλλά γνωρίζουν ότι είναι ανώτεροι και πως όλα εξαρτώνται απ’ αυτούς, ασχέτως των όποιων αγωνιστικών εκπλήξεων βρουν μπροστά τους, αφού ο Τάκης Παραφέστας που επέστρεψε στο τιμόνι της ομάδας, θα προσπαθήσει ν’ αλλάξει κάποια πράγματα.

Ο Αχιλλέας πάντως χθες είχε αγωνιστική υποχρέωση, αφού για το Κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας πέτυχε μία εύκολη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Βαμβακούς με 0-4, όντας τυπικά φιλοξενούμενοι βάσει κλήρωσης στο γήπεδό του και κάνοντας μία πιο … ενδιαφέρουσα προπόνηση, με τον κ. Παραφέστα να χρησιμοποιεί αρκετούς από τους θεωρούμενους βασικούς σε ένα τεστ πριν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει στα Φάρσαλα από το 2007 στο πλαίσιο της Δ’ Εθνικής και μάλιστα είχε νικήσει με 0-1 με γκολ του Δήμου Τζέκου, ενώ για την ίδια κατηγορία πιο μπροστά έχουν καταγραφεί δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Για τη Γ’ Εθνική υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι το 1986, στο οποίο η βολιώτικη ομάδα ηττήθηκε με 2-1 με ανατροπή, αφού είχε προηγηθεί με τον Τάχο.

Σε ό,τι αφορά τα εξωαγωνιστικά ζητήματα, οι οργανωμένοι (Austrian Boys και ΣΦΟΒ) φαίνεται ότι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους με μία σημαντική συνάντηση στα γραφεία του Ολυμπιακού Πειραιώς με ηγετικά στελέχη της ΠΑΕ, με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι ενήμερος για το ραντεβού.

Τα μηνύματα είναι σε πρώτη φάση ελπιδοφόρα και υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον κοινό αντίπαλο των δύο πλευρών να είναι γνωστός. Πάντως, στην πρόσφατη Γ.Σ. δημιουργήθηκε μία πολύ αισιόδοξη εικόνα και από τα λόγια του προέδρου του ΣΦΟΒ, κ. Χρήστου Τσιτσιρίγκου, που μετά το πέρας της διαδικασίας προχώρησε σε μυστική ενημέρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.