Ματς… όλα τα λεφτά στην Roig Arena! Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Βαλένθια στο Game 5 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague (22:00, NovaSports Prime), με τον νικητή να παίρνει την πρόκρισης στο Final 4 που θα γίνει στο “Telekom Center” της Αθήνας.
H ώρα της κρίσης για τον Παναθηναϊκό έφτασε. Οι “πράσινοι” μπήκαν με εκπληκτικό τρόπο στη σειρά, κάνοντας δυο break κόντρα στη Βαλένθια. Η ισπανική ομάδα όμως όχι μόνο δεν επέτρεψε στο “τριφύλλι” να βγάλει… σκούπα στα ματς της Αθήνας, αλλά “απάντησε” με ισάριθμα break, για το εντυπωσιακό 2-2 των δυο ομάδων.
Πλέον, το ματς στη Roig Arena δίνει πρόκριση, με τη Βαλένθια να ψάχνει την πρώτη της παρουσία σε Final 4 της Euroleague.
Σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση, ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, δεν έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Κώστα Σλούκα, που έμεινε στην Αθήνα, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση στο γόνατο.
Από την άλλη στη Βαλένθια, o Πέδρο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πουέρτο και Λόπεζ-Αροστέγκι, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπράξτον Κι, ο οποίος προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης (12/5) με προστατευτική μάσκα, λόγω κατάγματος στην μύτη.
Το παιχνίδι ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

















