Οργανωμένοι Αιολικού: “Να μας αδειάσει τη γωνιά η διοίκηση”

Η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Αιολικός να δώσει τα εντός έδρας ματς των πλέι άουτ στην Αριδαία κεκλεισμένων των θυρών έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις και μετά τον Ερασιτέχνη ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι8 του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας.

«Χίλιες φορές υποβιβασμός και λύτρωση παρά σωτηρία και αφανισμός της αγαπημένης μας ομάδας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΦΑΑ, που κάνει ακόμη λόγο για φαντάσματα που διοικούν την ποδοσφαιρική ομάδα και την πιο μαύρη σελίδα της.

 

Αναλυτικά: “Τα ψέματα τελείωσαν, οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκαν οι δόλιες και άκρως επικίνδυνες προθέσεις από τα φαντάσματα που διοικούν εδώ και 8 μήνες την ιστορική ομάδα του νησιού μας. Εμείς δεν θα γίνουμε συμμέτοχοι στην πιο μαύρη σελίδα που έχει γραφτεί ποτέ στα χρονικά από την ίδρυση της αγαπημένης μας ομάδας.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε στείλατε τον υπάλληλό σας να μας κάνει κήρυγμα και να αραδιάσει ένα σωρό από φανφάρες και τυμπανοκρουσίες για πεντάδες και πρωταθλητισμούς φυσικά υπό τις ευλογίες σας.

Όταν από τον Οκτώβριο ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος και ο νυν Νίκος Καρανίκας σάς είχαν θέσει ως ένα μεγάλο κίνητρο την άμεση επιστροφή και μόνιμη εγκατάσταση της ΑΙΟΛΙΚΑΡΑΣ μας στη φυσική της έδρα κοντά στον κόσμο της εκεί που μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν γενιές φιλάθλων του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, όμως εσείς και ορισμένοι από το ρόστερ της ομάδας όπως φυσικά και ο άνθρωπος σας, το δεξί σας χέρι που δεν θέλουμε ούτε στο στόμα μας να τον πιάνουμε, όλοι εσείς φέρατε άρνηση. Ο κύριος αυτός ειρωνεύτηκε τον κόσμο μας στη Λειβαδιά που άφησαν οικογένεια, δουλειά ξεκούραση, έκαναν χιλιόμετρα για να συμπαρασταθούν σε αυτό που εμείς έχουμε λατρέψει και ονομάζεται ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΉΝΗΣ με σήμα την ασπίδα.

Σας ευχαριστούμε για το καλό που μας έχετε κάνει. Δεν θέλουμε να σωθούμε, η λύτρωση και η σωτηρία της ομάδας μας θα είναι να μας αδειάσετε τη γωνιά το συντομότερο δυνατόν.

Κύριε Μουτζούρη ως περιφερειάρχης, κύριε Βέρρη ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λέσβου και κύριε Χριστοφα ως δήμαρχος αυτής της πόλης, όλοι εσείς που εκπροσωπείται τους χιλιάδες πολίτες αυτού του νησιού και με όλο τον σεβασμό που σας έχουμε και που όλοι μας γνωρίζουμε ότι είστε κομμάτι του ΑΙΟΛΙΚΟΥ μας, θα έπρεπε να είχατε παρέμβει άμεσα μετά από ένα τόσο μεγάλο ντόρο που έχει ξεσπάσει από εχθές σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα εις βάρος της ομάδας μας,.

Ξερίζωσαν τον ΑΙΟΛΙΚΟ μας από το σπίτι του με το έτσι θέλω και ίσως υποκινούμενοι από ανθρώπους πολύ υψηλά ιστάμενους στο χώρο του ποδοσφαίρου και χωρίς καμία αιτία και δικαιολογία να δώσουν τους πιο κρίσιμους αγώνες της σύγχρονης ιστορίας μας στο μακρινό και άδειο από κόσμο γήπεδο Αριδαίας. Εάν αυτό δεν είναι σκάνδαλο, τότε ποιο είναι;

Περιμένουμε να λυθεί άμεσα το φλέγον αυτό ζήτημα όσον αφορά τη δικαίωση και την επιστροφή της ομάδας μας για τους αγώνες των play out στη φυσική της έδρα στον τόπο της και κοντά στο λαό της.

Χίλιες φορές υποβιβασμός και λύτρωση παρά σωτηρία και αφανισμός της αγαπημένης μας ομάδας.

ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖI ΣΟΥ.
Σ Φ.Α.Α. 1984″

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.