Οργή από την Καμμένου και κλάματα από τις διεθνείς για την “κλοπή” του μεταλλίου (videos)

Τις έντονες διαμαρτυρίες της Εθνικής πόλο γυναικών ξεσήκωσε η αμφιλεγόμενη απόφαση της διαιτησίας που έκρινε τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος με την Ισπανία και που ουσιαστικά συνιστά κλοπή του χάλκινου μεταλλίου.
Η «γαλανόλευκη» είχε την τελευταία επίθεση με επτά δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος με όλες τις παίκτριες (συμπεριλαμβανομένης και της τερματοφύλακα, Σταματοπούλου) να έχουν βγει μπροστά διεκδικώντας το «χρυσό» γκολ. Οι διαιτητές σταμάτησαν το παιχνίδι δύο φορές για επιθετικό φάουλ, με τις Ισπανίδες να ανακτούν την κατοχή και να σκοράρουν σε κενή εστία.
Έξαλλη με τη διαιτησία που είχε η Εθνική γυναικών στον μικρό τελικό με την Ισπανία εμφανίστηκε η Αλεξία Καμμένου στις δηλώσεις της. Η γαλανόλευκη λύγισε στο φινάλε, δεχόμενη γκολ στην εκπνοή, το οποίο προκάλεσε την οργή όλων στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. «Κατεβήκαμε να κάνουμε στο τέλος του χρόνου ένα σουτ, οι ομάδες κατεβαίνουν με πλεονέκτημα, με αριθμητικό πλεονέκτημα και έτσι κάναμε κι εμείς. Τώρα, τι να πω… Όσοι ξέρουν πόλο είδαν, τι να πω… Σφύριξε κάτι το οποίο δεν σφυρίζεται ποτέ στα χρονικά. Ακόμη κι αν είναι (σ.σ. επιθετικό φάουλ) δεν το σφυρίζεις γιατί δεν έχει παιχτεί καν», ανέφερε η προπονήτρια της Εθνικής, που αποχώρησε εκνευρισμένη και εξέφρασε την οργή της. Και οι παίκτριες δεν έκρυψαν τα συναισθήματά τους για τον τρόπο που χάθηκε το μετάλλιο. Αρκετές από αυτές ξέσπασαν σε γοερά κλάματα, την ώρα που δεχόντουσαν τα συγχαρητήρια των αντιπάλων, που πανηγύριζαν για την επιτυχία τους.
Δείτε τα βίντεο με την επίμαχη φάση, τις δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου και τη συναισθηματική αντίδραση των παικτριών της Εθνικής πόλο.










Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.