Οριστικά στη Νίκη Βόλου ο Φιλιππόπουλος

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών ενίσχυσης

Mπορεί το ενδιαφέρον για συνεργασία ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Παναγιώτη Φιλιππόπουλο να ήταν κοινό και σημαντικό, ωστόσο κάποια εμπόδια της τελευταίας στιγμής είχαν καταστήσει αμφίβολη την ολοκλήρωση της προσθήκης του νεαρού Λαρισαίου σέντερ στο «κυανόλευκο» δυναμικό. Ωστόσο τα εμπόδια αυτά αποτελούν παρελθόν και ο παίκτης είναι πλέον κανονικά στη διάθεση των Ανδρέα Μαύρου και Γιώργου Κοσμάτου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής, ύψους 2.05 μ. αποτελεί τόσο μία καλή λύση για τη ρακέτα της Νίκης Βόλου όσο και μία επένδυση για το μέλλον. Άλλωστε ο Φιλιππόπουλος έχει παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί με την ΑΕ Λάρισας (που τον είχε αποκτήσει από τον ΓΣ Νίκαιας) αλλά και με τον ΓΣ Φαρσάλων και τον Φίλιππο Βέροιας.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, με την προσθήκη και του έμπειρου Δημήτρη Λόλα, η Νίκη Βόλου δείχνει να έχει κλείσει το ρόστερ της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενόψει της συμμετοχής της στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Ωστόσο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό ως περίπτωση παίκτη, μιας και η μεταγραφική περίοδος έχει δρόμο ακόμη και οι αποδεσμεύσεις καλαθοσφαιριστών αναμένεται να συνεχιστούν από την πλευρά άλλων συλλόγων, δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμη κίνηση που θα αποτελέσει το… κερασάκι στην τούρτα για τη νέα χρονιά.

«Και τη φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας»!

Την ίδια στιγμή, η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου «τρέχει» όλα τα υπόλοιπα θέματα, συνεχίζοντας μεταξύ άλλων τη διάθεση των καρτών ενίσχυσης για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Β’ Εθνική Κατηγορία, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική και ταυτοχρόνως ικανό να παρουσιάσει ένα πολύ θελκτικό μπάσκετ.

Αυτό άλλωστε μαρτυρούν οι κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής τόσο με την στελέχωση του προπονητικού staff όσο και με τη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας.

Η αγορά μιας κάρτας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 12 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Β’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.

Επίσης, ο κάτοχος της κάρτας θα μπορεί να παρακολουθεί δωρεάν και τους αγώνες της Κ-21 στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ.

Η τιμή της κάρτας ενίσχυσης (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών κατηγορίας «Gold» με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.

Τέλος, υπάρχουν 20 κάρτες κατηγορίας «Diamond» στην τιμή των 200 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός αλλά και ο περιορισμένος αριθμός των Diamond καρτών τις καθιστά επίσης συλλεκτικές.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6983352246: Κανούλης Δημήτρης

6970359469: Τσιόλκας Δημήτρης

6947688550: Τσιντσίνης Μιχάλης».

«Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.