Οριστικά στην Ανόρθωση ο Μισαηλίδης, ανανέωσε ο Σιμάκης

O Απόλλων Μισαηλίδης θεωρείται οριστικά παίκτης της Ανόρθωσης και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του 19χρονου γκαρντ (γεννημένος στις 18/1/2005), ο οποίος μετά τον Αιολικό και τη Νίκη, θα συνεχίσει την καριέρα του στους κυανέρυθρους και στη Γ’ Εθνική. Μαζί με τον Μισαηλίδη, που ήταν προσωπική του επιθυμία να παίξει στην Ανόρθωση, το ίδιο δρομολόγιο πολύ πιθανόν θα κάνει και ο νεαρός Χρήστος Σαββίδης.

Ανανέωσε με Σιμάκη

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε και την ανανέωση συνεργασίας με τον Χρήστο Σιμάκη.

Αναλυτικά: «Ο δεινός σκόρερ Χρήστος Σιμάκης και στη Γ’ Εθνική με την Ανόρθωση.

Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο 29χρονος Χρήστος Σιμάκης που συμφώνησε και παραμένει για 3η χρονιά στην Ανόρθωση, που θα αγωνίζεται φέτος στην Γ’ Εθνική.

Ο Χρήστος Σιμάκης, είναι 29 χρόνων, αγωνίζεται ως shooting guard, διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα και για το δυναμικό του παιχνίδι καθώς και για την έφεση στο σκοράρισμα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες έχοντας φορέσει τις φανέλες της Α.Ε Κομοτηνής, του ΓΑΣ Κομοτηνής, της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο δυναμικός αθλητής προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Ανόρθωσης, αφού πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α1 ΕΣΚΑΘ, σκοράροντας 492 πόντους (μ.ο 20.5 π. ανά παιχνίδι), όντας ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας αλλά και του εκπληκτικού σερί νικών που επιτεύχθηκε, με τον βολιώτικο σύλλογο να πετυχαίνει 24 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, το 2019 όταν ως παίχτης του ΓΑΣ Κομοτηνής  αναδείχθηκε 5ος σκόρερ όλης της Γ’ Εθνικής με 426 πόντους.

Φέτος, ο βολιώτικος σύλλογος, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 ΕΣΚΑΘ, για δεύτερη  φορά στη εξάχρονη ιστορία του θα αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία, ενώ με τις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν δείχνει να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, χωρίς όμως να ξεφεύγει από το βολιώτικο στοιχείο που είναι και ένας από τους βασικούς στόχους τους συλλόγου.

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι τρεις φερέλπιδες Βολιώτες αθλητές (υπάρχει προφορική συμφωνία) που αγωνίζονταν πέρυσι σε εθνικές κατηγορίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.