Ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης στο Αρης-Νίκη

Οι διαιτητές για τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου

Ο γεννημένος στις 26/6/1989 ρέφερι από την Αρκαδία, Χρήστος Βεργέτης, θα διευθύνει το ιστορικό ματς της Νίκης με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος μεθαύριο Τετάρτη (24/1) στις 18.00, σύμφωνα με τους ορισμούς που ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο Βεργέτης έχει συναντήσει τη Νίκη μέχρι στιγμής στα εξής ματς:

8/2/20, Ιωνικός-Νίκη Βόλου 2-0 (FL)

19/06/21, Καλλιθέα-Νίκη Βόλου 0-0 (FL)

22/01/22, Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας 0-2 (SL2).

Βοηθοί του Χρήστου Βεργέτη θα είναι οι Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας), με τέταρτο τον Κωνσταντίνο Τσέτσιλα από την Καστοριά. VAR ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και AVAR ο Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας).

Στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, που γίνεται την ίδια μέρα στις 21.00, διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία, με βοηθούς τον Τρύφωνα Πετρόπουλο από την ίδια Ένωση και Κωνσταντίνο Περράκη από την ΕΠΣ Αθηνών. Τέταρτος ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Τέλος, Δημήτρης Σαμοΐλης και Σταύρος Τριτσώνης θα είναι VAR και AVAR.

Σε ό,τι αφορά στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός, που θα γίνει αύριο Τρίτη (23/1, 18.00), ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος του συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Απτόσογλου και Φωτόπουλος και 4ος ο Βάτσιος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Τσακαλίδης, ενώ AVAR ορίστηκε ο Μεϊντανάς.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος προημιτελικός Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ έχει ήδη γίνει, με νικητή τον Δικέφαλο του Βορρά με 0-4.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.