Ορίζονται εξ αναβολής αγώνες της ΕΠΣΘ

Για την ερχόμενη Τετάρτη

Να κλείσει τα όποια κενά και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν θέλει η ΕΠΣΘ, ορίζοντας σταδιακά τα παιχνίδια που δεν είχαν διεξαχθεί σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, και ήδη την τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να έχουμε δύο αναμετρήσεις για την Α’ τοπική κατηγορία.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να διεξαχθεί ο αγώνας της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Σαρακηνό και Αγία Παρασκευή (με πιθανότερη ώρα έναρξης τις 15:00, ενώ την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου θα οριστεί ο αγώνας ΑΕ 2002-ΑΟ Σκιάθου  (της 12ης αγωνιστικής επίσης), πιθανότατα το μεσημέρι.

Από εκεί και πέρα, ήδη δρομολογούνται οι ορισμοί των αγώνων για το κύπελλο ΕΠΣΘ. Στις 16 Φεβρουαρίου θα έχουμε τη διεξαγωγή τριών αγώνων, ενώ άλλοι τέσσερις αναμένεται να οριστούν για τις 23 του ίδιου μήνα.

Την Τετάρτη οι Μικτές

Παράλληλα, η ΕΠΣ Θεσσαλίας ετοιμάζεται και για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων, με τις Κ15 και Κ17 να ετοιμάζονται για τα εκτός έδρας παιχνίδια με τα αντίστοιχα σύνολα της Φθιώτιδας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στο Ενωσιακό Κέντρο Φθιώτιδας, με αυτόν των Κ15 ν’ αρχίζει στις 12:00 και το παιχνίδι ανάμεσα στις Κ17 στις 14:30.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.