ΟΥΚ Βόλου: Σε θέσεις μάχης Νέες Γυναίκες και Έφηβοι

Δύο διαφορετικά πρωταθλήματα έχει μπροστά του ο σύλλογος υδατοσφαίρισης του ΟΥΚ Βόλου, καθώς το τριήμερο 9-11 Ιουλίου Νέες Γυναίκες (Κ19) και Έφηβοι (Κ17) θα συμμετέχουν στα προκριματικά και στην Α’ φάση των πρωταθλημάτων τους αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, οι Νέες Γυναίκες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους για την προκριματική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, συμμετέχοντας στον 3ο Όμιλο της διοργάνωσης, με τους αγώνες να διεξάγονται στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης. Εκεί θ’ αντιμετωπίσουν τους ΑΠΣ Οξυγόνο, ΠΑΟΚ και ΝΕ Πατρών. η αρχή γίνεται απέναντι στον ΑΠΣ Οξυγόνο αύριο Παρασκευή στις 19:00, ενώ την επομένη στις 10:30 ο ΟΥΚ Βόλου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και στις 18:00 τη ΝΕ Πατρών.

Στην τελική φάση (30/7-1/8) προκρίνονται συνολικά 8 ομάδες (οι 2 πρώτες κάθε Ομίλου).

Από την άλλη, η εφηβική ομάδα ετοιμάζεται για την Α’ φάση του πρωταθλήματος, έχοντας τοποθετηθεί στον 10ο όμιλο, μαζί με ΝΟ Λάρισας, Πύρρο Ιωαννίνων και ΚΕ Κοζάνης. Οι αγώνες ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο 10/07, με τον ΟΥΚ ν’ αντιμετωπίζει την ΚΕ Κοζάνης στις 20:30. Την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 11:30 ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πύρρο Ιωαννίνων, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΝΟ Λάρισας.

Στην Β’ φάση (23-25 Ιουλίου), προκρίνονται συνολικά 25 ομάδες. Οι 3 πρώτες ομάδες από τους Ομίλους των 5 και οι 2 πρώτες ομάδες από τους Ομίλους των 3 ή 4 ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.