Π. Ξύδης: Στόχος η παραμονή, δευτερευόντως η άνοδος

Σε εξέλιξη το 3ο Τουρνουά Βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου στο «Β. Παρασκευόπουλος»

Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 24 και 25 Σεπτεμβρίου διεξάγεται το 3ο Τουρνουά βόλεϊ που διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου στο Κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος».
Οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό –εκτός από τον διοργανωτή Ολυμπιακό Βόλου- είναι οι ΕΑΛ (Α2), Φιλαθλητικός (Α2), Ασκληπιός (Β’Εθνική), Νίκη Βόλου (Β’ Εθνική) και Α.Ο. Σκοπέλου (Τοπικό). Οι ομάδες βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπου μετέχει ο Ολυμπιακός Βόλου να έχει οριστεί η έναρξή του στις 29 Οκτωβρίου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Ξύδης μίλησε στο «magnesiasports» για το διήμερο τουρνουά: «Είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλες τις ομάδες που παίρνουν μέρος να κάνουν φιλικά παιχνίδια, ώστε οι προπονητές να διαπιστώσουμε την κατάσταση των κοριτσιών. Το συγκεκριμένο τουρνουά το διοργανώνουμε κάθε χρόνο. Πλέον, τα ρόστερ των ομάδων στο μεγαλύτερο βαθμό έχουν οριστικοποιηθεί, ενώ υπάρχει το «παράθυρο» για απόκτηση μόνο μίας πρωτοετούς φοιτήτριας ανοιχτό. Σχετικά με το στόχο της ομάδας του, ο ίδιος σημειώνει: «Ο φετινός στόχος της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι, πρωτίστως η παραμονή και δευτερευόντως η άνοδος».
Από την πλευρά του ο Διοικητικός παράγοντας του Ερασιτέχνη και υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ Δημήτρης Μουρτζίνος σημειώνει με τη σειρά του για το τμήμα βόλεϊ «Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη βρίσκεται δίπλα στο τμήμα βόλεϊ και θα συνεχίσει να βρίσκεται και να το στηρίζει. Φυσικά, αναμένουμε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο για το τμήμα και σίγουρα περιμένουμε και νέες επιτυχίες να πανηγυρίσουμε, όπως κάναμε και κατά την περυσινή περίοδο».

Το πρόγραμμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου
10:00 Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟ Σκοπέλου
11:00 ΕΑΛ-Νίκη Βόλου
12:00 Ολυμπιακός Βόλου-Ασκληπιός Τρικάλων
13:00 Νίκη Βόλου-ΑΟ Σκοπέλου
14:00 Ολυμπιακός Βόλου-Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
15:00 Ασκληπιός-ΑΟ Σκοπέλου
16:00 ΕΑΛ-Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
17:00 Απονομές

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.