Παίρνει σειρά η Καβάλα για τη Νίκη Βόλου

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ, ξεκίνησε μεσοβδόμαδα η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καβάλα, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν Δευτέρα και Τρίτη οι παίκτες από τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα, η παραγωγικότητα επιθετικά (καθώς σημειώθηκαν τρία γκολ, ενώ οι παίκτες της Νίκης θα μπορούσαν να έχουν πετύχει άλλα τόσα), και η μείωση των προβλημάτων φέρνει περισσότερη αισιοδοξία στις τάξεις των «κυανόλευκων». Όπως είναι ήδη γνωστό πάντως, από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής θα απουσιάσουν οι Ανδρέου και Κυριακίδης που έχουν συμπληρώσει κάρτες, και καλούνται να εκτίσουν την ποινή τους, ενώ επιστρέφουν οι Βασιλείου και Παναγιωτίδης που την εξέτισαν ήδη. Παράλληλα Γρομητσάρης και Ροχάνο δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση και βγάζουν πλέον ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης, με το τεχνικό επιτελείο πάντως να έχει προσαρμόσει το πλάνο για τη σταδιακή επάνοδό τους, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής που θα αφήσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ακόμη και έναν από τους δύο παίκτες εκτός δράσης.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Καβάλα περιλάμβανε αρκετή μπάλα αλλά και ασκήσεις αεροβικής. Για προληπτικούς λόγους όπως επισημαίνεται, καθώς αντιμετωπίζουν κάποιες μικροενοχλήσεις δεν συμμετείχαν σε κάποια κομμάτια οι Κάσσος, Τζιώρας και Λούκας Γκαρσία, αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όπως αναφέρεται.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.