Παλεύουν για το δεύτερο εισιτήριο για το «Γουέμπλεϊ» Ρεάλ και Μπάγερν

Η Ντόρτμουντ έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση στο «Γουέμπλεϊ», καθώς επικράτησε δύο φορές με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι έτοιμη για έναν τελικό μετά από 12 χρόνια.

Μένει να μάθουμε τον δεύτερο φιναλίστ που θα βρεθεί στο Λονδίνο την 1η Ιουνίου και σίγουρα ο σημερινός (8/5) ημιτελικός στις 22.00 (Cosmote Sport 1 και Mega) είναι κάτι παραπάνω από ντέρμπι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο κατάμεστο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι δύο ομάδες μας είχαν χαρίσει ένα σπουδαίο πρώτο ματς (2-2) και ουσιαστικά ξεκινάνε από το … μηδέν, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι.

Μετά την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ θέλει να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Η πολυνίκης του θεσμού θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει μία νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για το «Γουέμπλεϊ». Ο Κάρλο Αντσελότι έχει τους πάντες στη διάθεσή του, με μοναδική εξαίρεση τον Ντάβιντ Αλάμπα.

Η Μπάγερν Μονάχου, από την άλλη, βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη σεζόν, στην οποία δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο στη Γερμανία (πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ). Οι Βαυαροί έχουν ως μοναδικό στόχο πλέον το Champions League και ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν το τέλειο ματς στην Ισπανία, για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση και να αντιμετωπίσουν στον τελικό την Ντόρτμουντ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.