Παναιτωλικός: Επιστολή στη Super League για… αναδιάρθρωση

Επιστολή προς τη διοργανώτρια Αρχή της Super League για να συζητηθούν στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής (26/06, 12:00) δύο επιπλέον θέματα έστειλε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Η αγρινιώτικη ΠΑΕ ζητά να ενημερωθεί για το τι θα γίνει με τον αγώνα μπαράζ μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2, αλλά και τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση που έχουν ζητήσει οι ομάδες της μικρότερης κατηγορίας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το θέμα της αναδιάρθρωσης θα συζητηθεί από τον συνεταιρισμό, ενώ η Nova έχει εκφράσει αρκετές φορές την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων στη Super League.

Πάντως, η Ένωση της Super League 2-Football League έχει ζητήσει συνάντηση με τη Super League και την ΕΠΟ για το θέμα της αναδιάρθρωσης, έχοντας ήδη γνωστοποιήσει ότι ζητά την άνοδο τεσσάρων ομάδων στην κατηγορία, χωρίς υποβιβασμούς.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται και όπως ανέφερε στον «αέρα» του Metropolis 95.5 FM ο Κυριάκος Θωμαΐδης, η τρίτη κατηγορία (Fοοtball League) θα είναι αμιγώς ερασιτεχνική, επιστρέφοντας στα παλαιότερα δεδομένα της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά στη Super League 2, θα διεξαχθεί με συνολικά 30 ομάδες, διαχωρισμένες σε δύο ομίλους των 15 ομάδων, που με γεωγραφικά κριτήρια θα καταρτίσουν τον Βόρειο και τον Νότιο όμιλο.

Το ερωτηματικό που παραμένει και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αφορά στη Super League 1 και το αν η μεγάλη κατηγορία θα διεξαχθεί με 14 ή 18 ομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.