Πανελλήνιος αγώνας TRAP στο σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου

Το σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου βρίσκεται στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας στο κέντρο της Ελλάδας, μόλις 5,5χλμ από την Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Είναι το πιο σύγχρονο της χώρας με πανευρωπαϊκή εμβέλεια εξαιτίας του τεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτει, προβάλλοντας παράλληλα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του πιο σύγχρονου συστήματος της elettronica progetti, το multi pull soft, σε real time τα αποτελέσματα κατά τη διεξαγωγή των αγώνων αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει.
Διαθέτει τρία γήπεδα TRAP, τρία γήπεδα SKEET, δύο γήπεδα DOUBLE TRAP και δύο γήπεδα COMPAK SPORTING.
Στη μικρή διάρκεια λειτουργίας του (εγκαίνια 30/05/2015) έχει αγκαλιαστεί από ολόκληρο το σκοπευτικό στερέωμα αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, λόγω της άρτιας υλικοτεχνικής του υποδομής η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος του εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση αγώνων.
Το Σάββατο (21/07) και την Κυριακή (22/07) διοργανώνεται από το Σ.Ο.Κ.Σ. Βόλου ο πανελλήνιος αγώνας TRAP, που αποτελεί τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς με μία πληθώρα συμμετοχών από όλη την Ελλάδα.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.