Παπαδόπουλος: «Μου έχουν αρνηθεί τρεις συναντήσεις για το γηπεδικό»

Μετά το «όχι» του Δήμου στον Ολυμπιακό Βόλου για το Πανθεσσαλικό

Ο  ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Παπαδόπουλος βρέθηκε στην αποψινή συνέλευση του Ερασιτέχνη, δηλώνοντας απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο δήμος δεν δίνει το Πανθεσσαλικό, ενώ τόνισε ότι είναι δεδομένο το μεγάλο πρόβλημα του γηπεδικού!

«Έχω αρχίσει και κάποια πράγματα τα καταλαβαίνω σιγά σιγά. Δεν το κρύβω ότι με έχει απογοητεύσει πολύ… Το τελευταίο διάστημα από 16/03 μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, έχω ζητήσει 2-3 συναντήσεις με τον δήμαρχο της πόλης, που δεν έγιναν δεκτές για το γηπεδικό του Ολυμπιακού Βόλου. Μου είπαν ότι είναι ποδοσφαιρικό θέμα και δεν αφορά την πόλη. Ποια παραδείγματα θέλετε να πω για δήμους που βοηθούν τις πόλεις;» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του ερυθρόλευκου ποδοσφαιρικού τμήματος!

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε επίσης ότι το επιχείρημα ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πληρώνει φέτος πέθανε, ενώ δήλωσε στενοχωρημένος γιατί, όπως τόνισε, δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Τέλος, σημείωσε ότι είχε την εικόνα πως το ΕΑΚ δόθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου ως ένδειξη καλής πίστης για ένα νέο ξεκίνημα, καθώς και ότι οι σχέσεις με τον δήμαρχο δεν είναι ίδιες με την περίοδο προ των δημοτικών εκλογών. «Προφανώς και κάποια καμπανάκια είχαν αρχίσει να κρούουν τι μέλλει γενέσθαι. Είχαμε και το ΕΑΚ αλλά δεν έχω γνώση ότι έχει θέμα στατικότητας όλο το γήπεδο. Δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους τα απόνερα της κόντρας παίρνουν κι εμάς. Μέσα στην απογοήτευσή μου, θα ήθελα να πιέσω, με όποια κι αν είναι η διοίκηση του Ερασιτέχνη, αλλά εγώ να μπω μπροστά ενώ έχω αυτήν την αντιμετώπιση από τον Δήμο, δεν πρόκειται, δηλαδή να γίνω και Ερασιτέχνης. Αν είχα μία καλή αντιμετώπιση, μπορεί να το έκανα» κατέληξε μεταξύ άλλων.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.