Παπαγακή: Έχω καλό ένστικτο, δε λέμε όμως μεγάλα λόγια

Στo magnesiasports μίλησε η έμπειρη σέντερ της Νίκης Βόλου, Άννα Παπαγακή, που εξέφρασε την πίστη της για κάτι καλό στα μπαράζ ανόδου στην Α2 μπάσκετ γυναικών, αφού, όπως τονίζει, φέτος δεν υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί, όπως ήταν πέρσι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θεωρεί ότι η ομάδα της είναι ισάξια με τις υπόλοιπες. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για τη δεύτερη ευκαιρία που δίνεται στη Νίκη κι αν αγωνιστικά στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ απέτυχαν:

«Είναι μία ευκαιρία που μας δόθηκε, πρέπει να την αρπάξουμε και να πάμε στη Θεσσαλονίκη να κερδίσουμε.

Είχαμε έναν αγώνα με τον Απόλλωνα μέσα στη Νέα Ιωνία που δεν μας πήγε καθόλου το παιχνίδι και αυτό φάνηκε από το δεύτερο ματς στην Καρδίτσα που ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο σκορ.

Αυτή η ήττα που κάναμε στη Νέα Ιωνία θεωρώ ότι ήταν και θέμα μέρας, γιατί δεν έμπαινε τίποτα. Παρότι έχουμε πολύ καλές σουτέρ, δεν μπορέσαμε να πετύχουμε πολλούς πόντους.

Σε εκείνο το παιχνίδι χρεώθηκα και εγώ από νωρίς με τρία φάουλ και δεν μπορούσα να προσφέρω όσα ήθελα. Πιστεύω ότι είμαστε μία καλή ομάδα και δεν είναι άδικο που βρισκόμαστε στα μπαράζ ακόμη και με αυτόν τον τρόπο.

Αν πηγαίναμε στην Καρδίτσα και χάναμε ξανά με 20 πόντους,  θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Για το αν εκτιμά ότι η Νίκη μπορεί να κάνει κάτι καλό:

«Δεν υπάρχει ομάδα, όπως ήταν ο ΠΑΣ Γιάννενα πέρσι, με την ίδια δυναμικότητα.  Πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες και ότι παρά τις απουσίες μας δεν έχουμε μεγάλη διαφορά με τις αντιπάλους μας και είμαστε στο ίδιο επίπεδο.

Πέρυσι ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί και μιλάμε για μία ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στην Α2 φέτος.

Προσωπικά έχω πολύ καλό ένστικτο και γενικά όλα τα κορίτσια, αλλά και ο προπονητής.  Βέβαια δε θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Είμαστε έτοιμες για τα μπαράζ, προετοιμαστήκαμε σωστά όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι τελευταία στιγμή και γενικότερα δε χάσαμε προπονήσεις. Παρά τις εργασίες που γίνονται στο κλειστό της Νέας Ιωνίας πάντα βρίσκαμε κάποιο χώρο. Κάναμε και ένα φιλικό τις τελευταίες μέρες με τον Πανελευσινιακό. Επομένως είμαστε σε αγωνιστικό ρυθμό»

Για τη διοίκηση, για την οποία ακούγονται πολύ καλά λόγια, και πόσο κοντά τους είναι:

«Οι άνθρωποι της διοίκησης ασχολούνται πάρα πολύ με την ομάδα, παρόλο που δεν μπορούν να είναι συνεχώς δίπλα μας. Με κάθε ευκαιρία μας δείχνουν πόσο πολύ μας αγαπάνε, ότι είμαστε μία  οικογένεια και προσπαθούν να μας στηρίξουν και να μας προσφέρουν ό,τι χρειαστούμε. Είναι μία διοίκηση που κάνει το χρέος της και με το παραπάνω και με όλους μέσα στην ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί και μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ. Θέλουν την άνοδο, όπως τη θέλουμε όλοι, αλλά κρατάνε χαμηλό προφίλ, λόγω και του χαρακτήρα τους.  Όμως, μπορούν να στηρίξουν την ομάδα, αν πετύχει την άνοδο και πάει στην Α2».

Για την αντίδρασή τους με το που έμαθαν ότι θα πάρουν τη θέση του Απόλλωνα Καρδίτσας στα μπαράζ:

«Σίγουρα έπρεπε να συμφωνήσουν όλοι, για να πάμε, αλλά αυτό έγινε πολύ άμεσα. Δεν αργήσαμε καθόλου να πάρουμε την απόφαση. Από την αρχή θέλαμε να βγούμε πρωταθλήτριες στην ΕΣΚΑΘ και να πάμε στα μπαράζ. Όταν μάθαμε ότι ο Απόλλωνας δε θα κατέβει και ότι παίρνουμε τη θέση του, δεν είχαμε σταματήσει ακόμα τις προπονήσεις και δε θα σταματούσαμε ούτως ή άλλως μέσα στον Ιούνιο, κάνοντας το λεγόμενο μεταβατικό στάδιο.  Απλώς μετά αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε ρυθμούς μπήκαμε σε πιο αγωνιστικούς, αλλά ουσιαστικά για μας δεν άλλαξε κάτι.  Όλα τα κορίτσια το θέλουν και έχουν τη διάθεση να προσπαθήσουν πολύ για την ομάδα και έχουμε το πνεύμα να παίξει η μία για την άλλη».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.