Παπακωνσταντίνου: «Τα ιδεώδη της Νίκης είναι αδιαπραγμάτευτα»

Στην τοποθέτησή του ο βασικός ενδιαφερόμενος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της νέας ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Αλέξης Παπακωνσταντίνου, ανέφερε ότι τα ιδεώδη της ομάδας, όπως ο σεβασμός στη βαριά φανέλα και στην ιστορία του συλλόγου, είναι αδιαπραγμάτευτα για τον ίδιο. Αναλυτικά:

«Θα έκανα από την πλευρά μου μία παράκληση,  ό,τι έχει ειπωθεί ίσως εν βρασμώ  να ξεχαστεί. Αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν.  Αυτό σημαίνει αγάπη για τη Νίκη.

Αν πάρω το πλειοψηφικό πακέτο, επειδή δεν το θεωρώ δεδομένο, σκοπός μας είναι να είμαστε ανοιχτοί.  Πολλοί Νικιώτες που θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια μας είναι ευπρόσδεκτοι. Οι άλλες ομάδες της Football League μάλλον προτιμούν να μαλώνουμε μεταξύ μας, οπότε επιβάλλεται εμείς να πάμε όσο πιο συσπειρωμένοι γίνεται.

Το μόνο που δε διαπραγματεύομαι εγώ προσωπικά και νομίζω και τα άλλα μέλη της πιθανής διοίκησης είναι ο τρόπος που θα πετύχουμε και τα ιδεώδη μας, η ακεραιότητα,  επαγγελματισμός, ο σεβασμός στη βαριά φανέλα και στην ιστορία του συλλόγου.  Όλα  αυτά είναι πολύ σημαντικά.  Όλα τα άλλα τα διαπραγματεύομαι.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στον επαγγελματισμό σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα.  Αυτό σημαίνει ξεκάθαρες αρμοδιότητες και ξεκάθαροι ρόλοι,  όπως και ξεκάθαρο οργανόγραμμα. Πρέπει να γίνουμε επαγγελματίες και εξάλλου αυτό μας επιβάλλει η κατηγορία.

Το άλλο είναι η αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος,  γιατί στη Γ’ Εθνική δεν μπορούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε, για να φέρουμε φιλάθλους στο γήπεδο και οικογένειες.

Αυτή η διοίκηση θα εμπιστευτεί τον κ. Χοβέ. Εγώ πιστεύω ότι θέλει να δουλέψει πολύ σκληρά και να δώσει στην ομάδα ένα άλλο στυλ ποδόσφαιρο πιο γρήγορο και πιο μοντέρνο.

Πολύ σημαντικό για το μέλλον του συλλόγου είναι και οι εγκαταστάσεις και το γηπεδικό. Ο κ. Βενέτης πιστεύω ότι θα έχει ολοκληρώσει το “Π. Μαγούλας” μέχρι τέλος του χρόνου και αυτό θα δώσει μία πνοή και στην ακαδημία αλλά και στην Κ17.

Μη θεωρείτε δεδομένο ότι δε θα παίζουμε στο Πανθεσσαλικό. Έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται κινήσεις και από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη κι από μας, για να διεκδικήσουμε τα έννομα συμφέροντά μας. Υπάρχει μία σύμβαση που πρέπει να τηρηθεί.  Δε θα πετάξουμε λευκή πετσέτα.

Για να εξασφαλίσουμε και το μέλλον του συλλόγου χρειαζόμαστε να δώσουμε έμφαση στην ακαδημία,  που θα έχει ενιαία φιλοσοφία με τη μεγάλη ομάδα.

Το ρόστερ θα το κάνω όσο πιο δυνατό γίνεται.  Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Τα ρόστερ θέλουν και καλή δουλειά από τον προπονητή».

 Στύλλας: Θα δουλεύουμε σαν ομάδα Σούπερ Λιγκ

Από τη μεριά του ο Ρήγας Στύλλας, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας παρά την απαίτηση των μελών του συλλόγου να αποκαλύψει μία δυνατή μεταγραφή, δεν το έκανε, αφού θέλει να αναλάβει επίσημα και επεσήμανε τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή, από τη στιγμή που θα πάρουμε το χρίσμα. Σε μία συνέντευξη που έδωσα στο ραδιόφωνο, είχα κάνει ανάλυση στο project. Δουλεύουμε τις τελευταίες τρεις βδομάδες πυρετωδώς και έχουμε συμφωνήσει να έρθουν στην πόλη του Βόλου 18 ποδοσφαιριστές. Θα συνεχίσουμε με την έναρξη της προετοιμασίας, ώστε να εμβαθύνουμε το ρόστερ. Πάμε να δημιουργήσουμε μία μαχητική ομάδα, να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο και από το Νο6 και μπροστά  θα έχουμε μία λάτιν ομάδα.

Θα πάμε σε μία πιο ποιοτική κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με μέταλλο, που θα πηγαίνει να κερδίζει κάθε αγώνα. Είχε πολύ μεγάλη επιθυμία να έρθει στη Νίκη ο Ισαάκ. Θα προσπαθήσουμε να δουλεύουμε σα μία ομάδα Σούπερ Λιγκ».

Ο Ρήγας Στύλλας

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.