Παπαθανασίου: «Τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου κερδίζουν εμπειρίες»

Οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα 62-33 στην πρεμιέρα του 37ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ωστόσο από τις δηλώσεις των μελών της ομάδας μόνο απογοήτευση δεν προκύπτει.

Από την πλευρά της, η προπονήτρια του Ολυμπιακού Βόλου, Ελένη Παπαθανασίου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, μιλώντας στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσής του από την ΕΟΚ, επισημαίνοντας τα εξής: «Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα του Παναθηναϊκού. Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Εμείς δεν φτάσαμε στο επίπεδο απόδοσης που θα θέλαμε. Θεωρώ ότι αυτό θα γίνει στη συνέχεια, στα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουμε σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι έτσι τα παιδιά μας θα αποκτήσουν εμπειρία και μέσα από τη συναναστροφή και με άλλες ομάδες και καλές αθλήτριες θα γίνουν καλύτερες και ως αθλήτριες και ως άνθρωποι».

Από την πλευρά των παικτριών, η Χριστίνα Νταϊάκη ανέφερε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Για μένα ήταν μία καινούργια εμπειρία, δεν έχω ξαναπάρει μέρος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, χωρίς άγχος βέβαια, ήρθαμε ν’ αντιμετωπίσουμε κάποιες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός που είναι πιο έμπειρη και πιο δεμένη ομάδα,  και έχουμε στόχο να κερδίσουμε εμπειρίες και να δεθούμε μεταξύ μας, για να χτυπήσουμε πιο δυνατά τα επόμενα παιχνίδια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.