Παρ’ ολίγον τραγωδία: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο Κουτίνας!

Γλίτωσε τα χειρότερα ο αρχηγός της Νίκης Βόλου

Τα χειρότερα φαίνεται ότι γλίτωσε ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Σάκης Κουτίνας, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα στην πλάτη!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Κουτίνας έχοντας επιστρέψει από την προπόνηση στο σπίτι του ζήτησε από μέλος της οικογένειάς του να τον βοηθήσει προκειμένου να εφαρμόσει μία γνωστή παραϊατρική πρακτική (τις γνωστές σε όλους «βεντούζες») και εκεί παραλίγο να γίνει το κακό, με τον παίκτη αλλά και τον πατέρα του να γλιτώνουν με εγκαύματα. Ωστόσο ο Κουτίνας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί, με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε 10 περίπου ημέρες.

Όπως είναι κατανοητό ο Κουτίνας χάνει το παιχνίδι της Νίκης με τους Ίκαρους Τρικάλων σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, ενώ οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν και ανακοίνωση ευχόμενοι περαστικά και αναφέροντας τα εξής: «Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό της ομάδας μας Σάκη Κουτίνα και στο τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας Αποστόλη Κουτίνα οι οποίοι τραυματίστηκαν σε δραστηριότητα εκτός γηπέδου.

Ο Σάκης θα χρειαστεί να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον 10 ημέρες, οπότε προφανώς θα λείψει και από το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στους Ικάρους Τρικάλων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.