Παρακολουθεί τις αναδιαρθρωτικές εξελίξεις ο Ολυμπιακός Βόλου…

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι αποφασισμένη να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League, θέλοντας τη διεξαγωγή της αγωνιστικής δράσης όπως έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό άλλωστε προχωρά σε ενίσχυση του ρόστερ ώστε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα οδηγήσει στην επόμενη κατηγορία , αυτή της Super League 2. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση, παρακολουθεί και τις συζητήσεις που γίνονται σχετικά με την αναδιάρθρωση που πηγάζει από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και περιμένει και τις εξελίξεις.

Δημοσιεύματα πάντως του ηλεκτρονικού Τύπου έκαναν λόγο για αντιδράσεις από την πλευρά ομάδων της Super League 2 όσον αφορά την αναδιάρθρωση,σ ε περίπτωση που αυτή περιλαμβάνει την πλήρη συγχώνευση των δύο εθνικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Μάλιστα τα ίδια δημοσιεύματα έκαναν λόγο και για πιθανή συνάντηση αύριο Παρασκευή ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής των δύο πρωταθλημάτων, Λεωνίδα Λεουτσάκο για το συγκεκριμένο θέμα…

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε θέση για το αθλητικό νομοσχέδιο και είχε τονίσει εξαρχής στη δημόσια διαβούλευση ότι θα πρέπει οι αλλαγές που θα προκύψουν να είναι θεσμικές. Πάντως σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση για την αναδιάρθρωση αναμένεται να «φουντώσει» για τα καλά κατά τη διάρκεια του ερχόμενου καλοκαιριού με υφυπουργό Αθλητισμού, διοργανώτρια Αρχή αλλά και ΕΠΟ να συμμετέχουν σ’ αυτήν.

Από την άλλη, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να προχωρήσει σύντομα σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όπως είναι η ΑΜΚ, με την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου, ώστε να είναι σε ετοιμότητα ανόδου.

Mέσα ο Κολέλα

Όσον αφορά την προετοιμασία, τα ευχάριστα ήρθαν από την πλευρά του Φράνκο Κολέλα, που συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση, και φαίνεται ότι ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Εξάλλου οι παίκτες πέρασαν και από τα απαραίτητα τεστ για κορωνοίό, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η απόκτηση του Χρήστου Κατσούκη, καθώς και η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό Καλτσουνά, γεννηθέντα το 2003.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.