Μετά τη «βόμβα» Σαλάχ στην Τράμπζονσπορ, ήρθαν να προστεθούν οι μεταγραφές του Λουκάκου στη Φενέρ και του Βλάχοβιτς στη Μπεσίκτας, δείχνοντας ακόμα μια φορά ότι το ποδόσφαιρο στην Τουρκία έχει αλλάξει «πίστα».
Ο Βέλγος φορ πάει στη Φενέρ ως μεταγραφή από τη Νάπολι, με τους Παρτενοπέι να βάζουν στα ταμεία τους 6 εκατ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες στην αρχή, καθώς η πρώτη πρόταση που είχαν καταθέσει οι Τούρκοι είχε απορριφθεί.
Ο Λουκάκου έμεινε δύο χρόνια στον νότο της Ιταλίας, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Νάπολι με απολογισμό 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 15 γκολ.
Ο 26χρονος Ντούσαν Βλάχοβιτς έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (12/8) στην Τουρκία, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή του με πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Θυμίζουμε πως ο Βλάχοβιτς κυκλοφορούσε τους τελευταίους μήνες ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε σε τέσσερα χρόνια 68 γκολ και 16 ασίστ σε 168 εμφανίσεις.



















