Παρελθόν ο Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ

«Βόμβα» στην ΑΕΚ, καθώς ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποτελεί παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους»!

Σε μία άκρως αιφνιδιαστική κίνηση οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, έναν χρόνο πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ με την Ένωση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ήταν αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς ο παίκτης μετά από τρία χρόνια προσφοράς στην ΑΕΚ θεωρεί ότι έχει έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Από τη στιγμή που και ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει, οι άνθρωποι της αθηναϊκής ΚΑΕ δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να έχουν στο ρόστερ της ομάδας έναν παίκτη που δεν θα ήταν 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της.

Ως εκ τούτου οι δύο πλευρές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο θα ήταν να λυθεί πρόωρα η συνεργασία τους, με τον Λαρεντζάκη, παρότι έχει συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας μπάσκετ για τον Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, να αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί ότι για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, ενώ κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει και ο Παναθηναϊκός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.