Παρόντος Αλ. Μεϊκόπουλου ο αγιασμός του Γ.Σ. Βόλου

Στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου τελέσθηκε από τον παλαιό αθλητή, πατέρα Θεόδωρο Παπασακελαρίου, που είναι πάντα δίπλα στον ιστορικό σύλλογο, ο Αγιασμός για τη νέα αθλητική χρονιά. Παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ, συνεργάτες προπονητές, δεκάδες γονέων και αθλητές όλων των τμημάτων. Τον ιερέα βοήθησε,όπως πάντα, ο υπεύθυνος του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Κώστας Παπαδημητρίου.

Τέλος, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για όλους τους ανθρώπους του συλλόγου η επίσκεψη, χωρίς ιδιαίτερη πρόσκληση, αλλά με πρωτοβουλία του, του βουλευτή Μαγνησίας, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

Ο κ. Μεϊκόπουλος, εκτιμώντας τη διαχρονική ιστορία του συλλόγου, το έργο που προσφέρει αλλά και την προσωπική του φιλία με τους ανθρώπους του, παραβρέθηκε στη λιτή εκδήλωση, χαιρέτησε τα παιδιά και τους γονείς και μίλησε μαζί μαζί τους.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Βόλου, κ. Αντώνης Χιώτης, ευχαριστεί από καρδιάς τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλος πρώτα ως ΑΝΘΡΩΠΟ, μετά ως ΦΙΛΟ και τέλος ως ΒΟΥΛΕΥΤΗ, καθώς γνωρίζει ότι δεν τους επισκέφθηκε με αυτήν την ιδιότητα και πως ούτως ή άλλως είναι πάντα δίπλα τους, όποτε του ζητηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.