Παρουσίαση φανέλας, ανακοινώσεις και βραβεύσεις

Μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου θα παρουσιάσει τη φανέλα την οποία θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου τη νέα σεζόν. Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 20.30 στο ξενοδοεχείο Valis Resort κι αναμένεται να δώσουν το “παρών” ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας και το τεχνικό επιτελείο αυτής και όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο Βόλο ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Σε ρόλο παρουσιαστή ο Βολιώτης αθλητικογράφος Απόστολος Καψιώτης, ενώ στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα όσων θα απαρτίζουν την τιμητική επιτροπή εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και το επετειακο σήμα που θα συνοδεύει όλα τα τμήματα το 2017. Ιδιαίτερο χρώμα θα δώσουν χορευτικά με κοπέλες της σχολής χορού Magic steps της Μαρίας Γεωργίου.

Επίοσης, όπως έγινε γνωστό, στην εκδήλωση η οποία είναι η πρώτη ανάλογη μετά την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, θα τιμηθούν οι αθλήτριες της εθνικής καλαθοσφαίρισης Κωφών που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ειναι μέλη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτου.
Φυσικά η βραδιά θα είναι ανοικτή για το φίλαθλο κόσμο του ερυθρόλευκου συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.