Πέντε αργυρά και δύο χάλκινα για τον ΟΕΑΝΑΒ στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών

Στην Α’ φάση στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά

Mόνο το χρυσό μετάλλιο έλειψε από την αποστολή του ΟΕΑΝΑΒ στην Α’ φάση του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος  στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, με τον βολιώτικο σύλλογο να φτάνει στην κατάκτηση πέντε αργυρών και δύο χάλκινων!

Έτσι μετά το τέλος και των τελικών της Κυριακής ο ΝΟΙ αναδείχθηκε πολυνίκης στην Α΄Φάση έχοντας κατακτήσει συνολικά 13 μετάλλια εκ των οποίων 10 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα. Δεύτερος στη συγκομιδή ο ΝΟ Καστοριάς που αναδείχθηκε πολυνίκης στους Έφηβους-Νεάνιδες και Κ23 με 7 χρυσά , 3 ασημένια και 3 χάλκινα ενώ της Τρίτη θέση στον συνολικό πίνακα κατέλαβε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου με 3 χρυσά , 4 ασημένια και 2 χάλκινα.

Ο ΟΕΝΑΒ πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην Τετράκωπο άνευ Γυναικών με τις Βαρελοπούλου Ειρήνη και Ελένη, Αραμπατζή και Δαλίδου, στη Δίκωπο άνευ Ανδρών με τους Ζωγράφο και Παπαδόπουλο, στο τετραπλό σκιφ ελ. Βαρών Ανδρών με τους Σφυρή, Βαλσάμη, Αργύρη και Τσιρτόγλου,  στο τετραπλό σκιφ Γυναικών με τις Βαρελοπούλου Ειρήνη και Ελένη, Αραμπατζή και Δαλίδου επίσης, και στην Τετράκωπο άνευ Ανδρών με τους Αδάμ, Μαρούσο, Ζωγράφο και Παπαδόπουλο!

Χάλκινο πήρε στο διπλό σκιφ ελ. Βαρών Γυναικών με τις Ειρήνη και Ελένη Βαρελοπούλου και στην Οκτάκωπο Γυναικών με τις Σιδηροπούλου, Τσόγκα, Ντίτσα, Σαμίου, Βαρελοπούλου Ειρήνη και Ελένη, Αραμπατζή και Δαλίδου.

Δύο ασημένια έλαβε ο ΝΟΒΑ στην Τετράκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών (Τουλούδης, Οικονόμου, Αλεξογιάννης, Κουτσελίνης και Μπάρδας) και στην Οκτάκωπο Γυναικών (Σκιαθίτη, Ζούζουλα, Ζαρογιάννη, Τσοκανάκη, Μάρου, Μεντεκίκη, Γκέκα, Μιχαηλίδη, Κουκλουμπέρη).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.