«Πέρασε» από τον Ριζόμυλο ο Αίαντας με το εμφατικό 1-4

Ανώτερος ο Αίαντας στον Ριζόμυλο επιβλήθηκε εύκολα με 1-4. Οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά δέχθηκαν το πρώτο τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα από μία στημένη φάση, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει από τη στιγμή που κατακτήθηκε ακόμα ένα τρίποντο.
Στο 5ο λεπτό ο Ράπτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, μιας και σε άδειο τέρμα σούταρε άουτ, ενώ στο 12ο λεπτό, σουτ του Αραπίτσα από πλάγια πέρασε δίπλα από το απέναντι δοκάρι.
Στο 17ο λεπτό ο Μπιρτσάι τραυματίστηκε στο αυτό μετά από διεκδίκηση της μπάλας και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για να του τοποθετηθούν ράμματα, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Αραπίτσας επιχείρησε σέντρα-σουτ προς την περιοχή του Αστέρα, με πόδι αμυντικού να παρεμβάλεται και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ράπτης με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι εξιλεώθηκε για τη χαμένη ευκαιρία του 5ου λεπτού, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο σέντρα του Παπανικολόπουλου από τα δεξιά.
Στην επανάληψη πέρασε στον αγώνα ο νεαποκτηθείς Δήμος Τσόγκας και μοίρασε δύο ασίστ στους νέους συμπαίκτες του. Στο 57ο λεπτό, έβγαλε τετ-α-τετ τον Κατσαβριά με τον πολύπειρο επιθετικό να πλασάρει σωστά για το 0-3 και στο 68ο λεπτό με κάθετη μπαλιά τον Χειλά, με τον τελευταίο να γράφει το 0-4. Στο 85ο λεπτό ο Αστέρας μείωσε σε 1-4.
Ο Αίαντας ευχαριστεί τον Αστέρα για τη φιλοξενεία.
Αίας: Χαλάτσης, Χουλιαράς, Παπανικολόπουλος (50’ Γ. Κωστούλας), Τσάμης, Ξηροκώστας, Βούλγαρης (69’ Γκιόκα), Ράπτης (69’ Μπάκος), Μπιρτσάι (17’λ.τ. Κ. Κατσαβριάς), Αραπίτσας (50’ Τσόγκας), Κατσαβριάς Θ., Χειλάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.