Περιφερειακοί αγώνες μπάντμιντον στην Αγριά

Με περιφερειακούς αγώνες άνοιξε η αγωνιστική περίοδος για τους συλλόγους αντιπτέρισης (μπάντμιντον) στη Θεσσαλία, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στην Αγριά με οικοδεσπότη τον τοπικό Άθλο.

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης αθλητές και αθλήτριες από τον σύλλογο «Χαραυγή» Λάρισας και από τον Σύλλογο Αντιπτέρισης Τυρνάβου. Η πλευρά του Άθλου Αγριάς αναφέρει στη σχετική ενημέρωση: «Έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς του badminton στη Θεσσαλία, με περιφερειακούς αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς του Δήμου Βόλου, σε συνδιοργάνωση του Άθλου Αγριάς και του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Πολύ καλές εμφανίσεις για τους αθλητές/τριες του Άθλου Αγριάς badminton (με προπονήτρια την κυρία Σόνια Αθανασίου), σε  σύνολο 40 συμμετοχών από τη Θεσσαλία!!! Τους αθλητές μας δρόσισε η εταιρία αναψυκτικών ΕΨΑ!!!

Στη διοργάνωση συμμετείχαν επίσης αθλητές και αθλήτριες από τη «Χαραυγή» Λάρισας (με προπονήτρια την κυρία Τόνια Παπαχρήστου) και το σύλλογο αντιπτέρισης Τυρνάβου (με προπονήτρια την κυρία Παπαγεωργίου Γλύκα). Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 27 Νοεμβρίου πάλι στο κλειστό της Αγριάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.