Περιμένει άνοδο στην Α2 Γυναικών η Νίκη!

Μπορεί κάποια δεδομένα να έχουν οριστικοποιηθεί όσον αφορά τις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ, ωστόσοι αλλαγές είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, κάτι που επηρεάζει και τις ομάδες του Βόλου. Για παράδειγμα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ήδη την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία, αφού ο πρώτος στη βαθμολογία του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ, Απόλλων Καρδίτσας δεν έχει τα εχέγγυα και τις οικονομικές βάσεις προκειμένου να πάρει αυτός το εισιτήριο της ανόδου.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον υπεύθυνο και προπονητή του καρδιτσιώτικου συλλόγου, Κώστα Ναούμ, που μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα με τη διοίκηση της ΕΣΚΑΘ. Ειδικά από τη στιγμή που τα έξοδα είναι πολλά, έστω και αν η Α2 Εθνική Γυναικών διεξάγεται σε ομίλους, η συμμετοχή στη διοργάνωση από τη νέα χρονιά κατέστη απαγορευτική για τον Απόλλωνα Καρδίτσας. Όχι όμως και για τη Νίκη Βόλου που έκανε μία ξεχωριστή προσπάθεια φέτος και πάλεψε για την άνοδο, έστω και αν το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε. Μία προσπάθεια που διεκόπη, με τη Νίκη να μην έχει δώσει το παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τον Απόλλωνα Καρδίτσας, να έχει έναν αγώνα λιγότερο, και με βάση τον αλγόριθμο που ίσχυσε και στην περίπτωση της Α2 ΕΣΚΑΘ, ανάμεσα σε ΕΑΛ και Νέο Κεραυνό Λάρισας μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Τα χαμόγελα έκαναν εξάλλου από την πρώτη στιγμή την εμφάνισή τους στις τάξεις των «κυανόλευκων» που ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν σκέψεις για την Α2 Εθνική Κατηγορία, που έχει σαφέστατες διαφορές από το περιορισμένο (όσον αφορά τη συμμετοχή ομάδων) γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ. Όμως, όπως τονίζουν μέλη της ομάδας, αν δεν υπάρξει κάτι εγγράφως δεν βιάζονται να πανηγυρίσουν, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.