Περιμένει την έναρξη, δρομολογεί μεταγραφές ο Ολυμπιακός Βόλου

Εξ αρχής ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τονίζει ότι περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος κανονικά, και σ’ αυτό το πλαίσιο κινείται ήδη η προετοιμασία των παικτών στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου τις τελευταίες ημέρες, με το προπονητικό επιτελείο να περιμένει και τις επόμενες προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας.

Η τελική ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, στη χειρότερη των περιπτώσεων, είναι η 28η Μαρτίου, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρη Μαυρονάσιο, να έχει κάνει γνωστό ότι η Λίγκα δεν υπολογίζει στην πραγματοποίηση πλέι οφ και πλέι άουτ, οπότε και αναμένεται η τροποποίηση της προκήρυξης. Από την άλλη, η διοργανώτρια Αρχή τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι το θέμα της αναδιάρθρωσης θα έρθει στο προσκήνιο την κατάλληλη στιγμή, μετά και τη διαβούλευση και ψήφιση του σχεδίου νόμου για τον Αθλητισμό, σε συζήτηση και με τον υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και με την ΕΠΟ που θα κάνει την τελική εισήγηση.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται και για ενίσχυση. Οι Ερέρα και Τζούριτς υπολογίζονται κανονικά, και όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» έπεται και συνέχεια, μετά και τη λύση της συνεργασίας με Ζιάκα και Γεωργακόπουλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.