Παίζει ο Μηλιώτης, αλλά όχι ο Τουλίκας με τον Ολυμπιακό Β.

Ο Πιερικός ενισχύθηκε τις τελευταίες μέρες με δύο παίκτες από τον ΝΠΣ Βόλος, που είναι Κατερινιώτες, τον Κώστα Μηλιώτη και τον Βασίλη Τουλίκα, ωστόσο μόνο ο πρώτος θα αγωνιστεί το Σάββατο στον Αλμυρό με τον Ολυμπιακό Β.

Το δελτίο του Μηλιώτη, που αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός, εκδόθηκε και υπολογίζεται κανονικά. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον αριστερό μπακ Βασίλη Τουλίκα, αφού το δελτίο του θα βγει την άλλη εβδομάδα.

Ο Μιχάλης Ζιώγας, που γυρνά σε γνώριμα λημέρια, αφού έχει δουλέψει αρκετές φορές στους  “ερυθρόλευκους”  του Βόλου με τελευταία πέρσι, έχει ν’ αντιμετωπίσει και την απουσία του Αλέξανδρο Κούζα, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας έσπασε τα… δόντια του στην προπόνηση και θα λείψει τις επόμενες δέκα μέρες περίπου. Έτσι, ο στρατευμένος Δημήτρης Πατσιογεώργος θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία του Πιερικού. Σημαντικό πρόβλημα είναι και η τιμωρία του Στέφανου Κραγιόπουλου, που πέρσι αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Νίκη.

Μια πρώην ομάδα του, πλην του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα και του Στέφανου Κραγιόπουλου, αντιμετωπίζει και ο Αλέξανδρος Σεχολάρι, ενώ οι “μελανόλευκοι” έχουν επίγνωση των δυσκολιών του αγώνα κόντρα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου και ξέρουν ότι είναι το αουτσάιντερ.

Επίσης, να τονιστεί ότι την Πέμπτη (11/10) εκδικάστηκε η ένσταση του Πιερικού κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στην πρεμιέρα και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η απόφαση.

*με πληροφορίες από το arena fm

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.