Πεζογέφυρα Μιχάλης Κατσούρης στο γήπεδο της ΑΕΚ

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, πριν την αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, αποφασίστηκε να δοθεί το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη στην πεζογέφυρα που οδηγεί προς το γήπεδο της ΑΕΚ, εκεί δηλαδή που έπεσε αιμόφυρτος ο άτυχος φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος εξέπνευσε αργότερα.

Παράλληλα αποφασίστηκε να τοποθετηθεί προσκυνητάρι στο περίπτερο, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Μιχάλης, ακριβώς δίπλα στο αυτοσχέδιο μνημείο από πανό και κασκόλ που έχει δημιουργηθεί αυθόρμητα από τον κόσμο της ΑΕΚ και τους φίλους άλλων ομάδων που έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αποτίσουν φόρο τιμής στο αδικοχαμένο παλικάρι.

Η απόφαση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας:

“Εγκρίνει, σύμφωνα με την υποβληθείσα εισήγηση και την αριθ. 69/2023 σχετική απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, α) την τοποθέτηση του μικρού προσκυνηταρίου στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, κοντά στο σημείο που έχασε τη ζωή του και χωρίς να παρεμποδίζει τη διέλευση πεζών και αμαξιδίων ΑμεΑ, στη Δημοτική ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα έξοδα θα βαρύνουν τους αιτούντες και β) την ονοματοδοσία της πεζογέφυρας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ σε «πεζογέφυρα Μιχάλη Κατσούρη”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.