Στις 25 Μαΐου στις 14.00 διοργανώνεται πεζοπορία για το μοναδικό επιζώντα του δυστυχήματος του Τεμπών, Γεράσιμο-Ιάσονα Γεωργιάδη, από τον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου προς την ομώνυμη ιερά μονή στη Μακρινίτσα.
Οι διοργανωτές αναφέρουν: «Με αισθήματα σεβασμού και συγκίνησης σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον περίπατο που διοργανώνεται για τον Γεράσιμο-Ιάσονα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.
Η πορεία θα ξεκινήσει από τον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου και θα καταλήξει στην ιερά μονή Αγίου Γερασίμου του Νέου στη Μακρινίτσα Πηλίου, όπου θα τελεστεί ιερά παράκληση. Το σύνολο διαδρομής είναι 16 km.
Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να ενώσουμε τις προσευχές και τις ευχές μας για τη δύσκολη μάχη που δίνει ο Γεράσιμος-Ιάσων προς την αποκατάσταση, τιμώντας παράλληλα τη δύναμη και τη θέληση για ζωή».


















