Πιο ήρεμος ο ΝΠΣ Βόλος, κοιτά τη συνέχεια εν όψει Παναιτωλικού

Η νίκη έμοιαζε απαραίτητη για τον ΝΠΣ Βόλος απέναντι στη Λαμία και τελικά έστω και με το λιτό 1-0 ήρθε για να επαναφέρει συνθήκες ηρεμίας στην ομάδα που δεν ήθελε να μπλέξει σε περιπέτειες παραμονής στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο προετοιμάζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό εκτός έδρας, την ερχόμενη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, θέλοντας και πάλι θετικό αποτέλεσμα.

Ο αντίπαλος είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά μετά και τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου παρουσιάζει μία καλή αγωνιστική εικόνα. Οπότε ο ΝΠΣ Βόλος καλείται για μία ακόμη αγωνιστική να είναι προσεκτικός.

Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο πάντως υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του Αουγκούστο Μαξ που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε λόγω καρτών, ενώ στερήθηκε στην τελευταία αναμέτρηση και τον Κανταμουρό λόγω του γνωστού τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον παίκτη.

Από την άλλη, στο δυναμικό του ΝΠΣ Βόλος έχει ενταχθεί πλέον ο Ισπανός μέσος Νάτσο Κάσες, που δίνει μία επιπλέον λύση στο κέντρο για τον προπονητή της ομάδας. Ωστόσο ο παίκτης καλείται να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας και θα φανεί πότε θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση στη βασική ενδεκάδα.

Κύπελλο για τον Παναιτωλικό
Πριν από τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος, η ομάδα του Παναιτωλικού έχει μπροστά της την αναμέτρηση κυπέλλου (05/02, 17:00) με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Όπως αναφέρεται στην τελευταία προπόνηση δεν σημειώθηκε κάποιο απρόοπτο και ως εκ τούτου ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους Λουσέρο, Αριγίμπι και Κνετ, που δεν αγωνίζονται λόγω τραυματισμού το τελευταίο διάστημα. Από την αποστολή αποκλείστηκαν επίσης οι Ντουάρτε και Μιμίτο.

Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο τα εισιτήρια στη Super League
Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, το 154ο παιχνίδι της σεζόν, τα εισιτήρια ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο στη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τη Διοργανώτρια Αρχή. Αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει από την προηγούμενη αγωνιστική αν δεν είχαμε τα τρία παιχνίδια χωρίς θεατές.

Το ενδιαφέρον της μάχης της έκτης θέσης αναμένεται να αυξήσει την προσέλευση κόσμου, ενώ στη συνέχεια τα πολλά ντέρμπι των πλέι οφ να αυξήσουν και το μέσο όρο, που τώρα βρίσκεται στις 6.638.
Σύμφωνα με τη Super League, o Oλυμπιακός Πειραιώς είναι στην πρώτη θέση με σύνολο 223.145 εισιτήρια σε 22 αγωνιστικές και με μέσο όρο 24.794, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 197.875 και μ.ό. 17.989 εισιτήρια. Στη σχετική κατάταξη ο ΝΠΣ Βόλος εμφανίζεται με 24.098 εισιτήρια έως τώρα και μέσο όρο 2.191.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.