Πήρε ένα βαθμό ο Θησέας στην Καρδίτσα, θα μπορούσε και τους τρεις

Σε ένα γήπεδο-βούρκο, ο Θησέας ήρθε ισόπαλος με 0-0 με τον Ατρόμητο Παλαμά. Η ομάδα της Αγριάς έχασε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Βαρουξάκη στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη σημειώθηκε στο 23’ όταν το σουτ που έπιασε από πλάγια θέση τετ-α-τετ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στο 36’ σουτ από πλάγια θέση και πάλι, η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φουρκιώτης πλάσαρε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Κουτσόπουλος απέκρουσε προσωρινά, ο επερχόμενος Λίτσος έβαλε γκολ, αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του για θέση οφ σάιντ του παίκτη του Θησέα. Στο 92’ η ομάδα της Αγριάς θα μπορούσε να είχε φύγει από την Καρδίτσα με τους τρεις βαθμούς, όταν Λίτσος και Βαρουξάκης έφυγαν σε αντεπίθεση, ο πρώτος πάσαρε στο δεύτερο, ο έμπειρος επιθετικός πέρασε και τον Κουτσόπουλο, έκανε το πλασέ προ κενής εστίας, αλλά ο αμυντικός του Ατρομήτου Λιάπης, έδιωξε σωτήρια την μπάλα πάνω στη γραμμή.
Θησέας Αγριάς: Κουτσιρίμπας, Δημουλάς, Κουκούτής, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης (88’ Καρατσώλης), Κατσιγιάννης (60’ Λίτσος), Βαρουξάκης, Τσανάκας (75’ Φουρκιώτης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.