Πήρε φόρα ο Λημνιός: σκόραρε και πάλι, χωρίς να πανηγυρίσει (video)

Η φάση του γκολ από τον Δημήτρη Λημνιό
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Δημήτρης Λημνιός βρήκε δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική στην Ολλανδία, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Φορτούνα Σιτάρντ να αποφύγει την εντός έδρα ήττα από την Τβέντε.

Ο Βολιώτης διεθνής μετά το πρώτο του γκολ στην Eredivisie στο 1-2 στην έδρα της Φόλενταμ για την 27η αγωνιστική το Σάββατο 14/3, μία βδομάδα αργότερα σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά έκανε χαρακτηριστική κίνηση ότι δεν πανηγυρίζει το γκολ, γιατί επιτεύχθηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του, καθώς αγωνίστηκε στην Τβέντε το 21-22.

Ο Έλληνας εξτρέμ άνοιξε νωρίς το σκορ, όταν στο 5’ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε άψογα με το αριστερό στο τετ-α-τετ, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα και γράφοντας το 1-0 προσωρινά.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του 27χρονου ποδοσφαιριστή στην Ολλανδία, ο οποίος αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ από τον Παναθηναϊκό.
Δείτε το γκολ στο παρακάτω βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.