Πίτα και απολογισμός για τον ΟΥΚ Βόλου

Την περασμένη Τετάρτη στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ομίλου “Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση” (ΟΥΚ) παρουσία του Δ.Σ, των αθλητών ,γονέων και φίλων της ομάδας. Μετά τον αγιασμό έγινε από τον πρόεδρο κ. Τάσο Μαρινάγη ένας μικρός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και εκφράστηκαν εκ μέρους του Δ.Σ συγχαρητήρια στους αθλητές όπως και ευχαριστήρια στους προπονητές αλλά και στους γονείς για την στήριξη τους.

Επισημάνθηκε η συμμετοχή της ομάδας σε δέκα πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών όπως και η στελέχωση της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας από αθλητές του συλλόγου.

Πολλές ευχαριστίες εκφράστηκαν προς το Δήμο Βόλου και τον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο για την προσπάθεια να μένουν ανοιχτά τα κολυμβητήρια της πόλης μας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο, τον Ο.Λ.Β και τον Διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αναγνώστου Σωκράτη,το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π/ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και τον κ. Βλιώρα Γιώργο, τον υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο Χρήστο  και τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη Λευτέρη για την στήριξη του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και γενικότερα για την βοήθεια τους και την στήριξη τους στην ομάδα μας και στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Θερμές ευχαριστίες και προς τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας ,την Οικογένειά Αποστολάκη, το τσιπουράδικο 25άρι,την φαρμακαποθήκη Λέλου, τα έτοιμα γεύματα” ΑΡΩΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ”, την SOVEL, την FOOD SERVICE ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ,τ ο μηχανουργείο Κουτσογιάννη, την “ΒΙΟΣΑΛ”, το ξενοδοχείο PARK,την εταιρεία “ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ”, την εταιρεία “ΑΕΡΙΑ.Β.Ε”, και τους κυρίους Νταϊφά Νίκο και Καραγιάννη Πασχάλη.

Οι τυχεροί της πίτας ήταν οι αθλητές μας Νίκος Ζαφειρίου και Δημήτρης Πανταζής που κέρδισαν και από ένα μικρό συμβολικό δώρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.