Πιτίνο: «Δεν έχουμε σουτέρ»

Το πρώτο από τα 7 εκτος έδρας ματς που έχει στις 9 προσεχείς αναμετρήσεις του στην Euroleague θα δώσει απόψε (11/01, 22:00) ο Παναθηναικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο αγωνιστικός Γολγοθάς για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο ξεκινά με ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην «Μπαρτσα» που προέρχεται από την πολύ μεγάλη επιτυχία στο Μιλάνο επί της Αρμάνι.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Καταλανούς ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν, για να φύγουν με το «διπλό», ενώ στάθηκε στα άσχημα ποσοστά στα σουτ τριών πόντων, τονίζοντας πως η ομάδα δεν έχει καλούς περιφερειακούς σουτέρ.

«Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ της χρονιάς για να κερδίσουμε», είπε με νόημα ο Πιτίνο και πρόσθεσε: « Θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα στο μισό γήπεδο. Είναι μια πολύ καλή και πολύ σκληρή ομάδα. Είναι πολύ καλή στο «5» και στο «1» Δεν σουτάρουμε καλά και αυτό δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που κάνουμε επίθεση, απλά δεν έχουμε σουτέρ. Αυτό πρέπει να το κοιτάξει η ομάδα για του χρόνου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει σουτέρ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.