Πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής τη δεύτερη θέση με ΝΙΚΗ κόντρα στον Ιάλυσο

Παιχνίδι φαινομενικά εύκολο, αφού ο αντίπαλός της δεν έχει πάρει βαθμό και δεν έχει πετύχει γκολ στα μέχρι τώρα παιχνίδια του εκτός έδρας, αλλά που κρύβει παγίδες είναι αυτό με τον Ιάλυσο την Κυριακή στις 13.30 στη Νεάπολη για τη Νίκη Βόλου, με τον Στάικο Βεργέτη να προσπαθεί όλη τη βδομάδα να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους αποκλειστικά σ’ αυτό, καθώς ακολουθεί ένα δεύτερο παιχνίδι με τους κυανόλευκους ως γηπεδούχους κόντρα στο Αιγάλεω και είναι εύκολο να παρασυρθεί το μυαλό των ποδοσφαιριστών σε μαθηματικούς υπολογισμούς.

Πάντως είναι δεδομένο ότι με την επιστροφή στις επιτυχίες στο γήπεδό της, μετά τη λευκή ισοπαλία με την Ιεράπετρα, η Νίκη θα μειώσει την απόσταση από τη δεύτερη θέση είτε στον έναν είτε στους δύο βαθμούς. Με το διπλό της Καβάλας επί της Βέροιας, η απόσταση από τη “βασίλισσα του Βορρά” και τη δεύτερη θέση παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς. Οπότε με μία πιθανή νίκη την Κυριακή η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θα φτάσει στο μείον ένα από τη Βέροια, ενώ αν κερδίσει την Καλαμάτα ο Ιωνικός, που είναι στο +2 από τη Νίκη, θα πάει αυτός μόνος δεύτερος.

Τα προβλήματα για τη βολιώτικη ομάδα είναι γνωστά και αφορούν τους τιμωρημένους Μπαλάφα και Καμπαγέρο και τον τραυματία Λούκας Γκαρσία, με την πιο πιθανή ενδεκάδα να είναι: Αποστολίδης, Κάρδαρης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης, Κρουθ, Μπαταγίνι, Ροχάνο.

Επίσης, η τεχνική ηγεσία υπολογίζει και στους: Κ. Παπαδόπουλο, Κ. Καρακώστα, Τσιμπούκα, Κ. Κυριακίδη, Βοσνιάδη, Λίτσιο, Τσιώλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.