Ποδαρικό με το δεξί για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Με το δεξί μπήκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής γυναικών ο Α.Σ. Βόλος 2004 -και μάλιστα εκτός έδρας- κερδίζοντας με 0-1 την Βασίλισσα Θράκης στην Ξάνθη.

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα της Έλενας Κουσκούνη πέτυχε στο 66ο λεπτό η Χαρά Νέννε με ωραίο πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά της Ογκίτσι.

Στο παιχνίδι ήταν εμφανής η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού από τα κορίτσια της ομάδας του Βόλου, αφού είχαν να παίξουν σε επίσημο παιχνίδι από τον Μάρτιο του 2019. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθησαν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερες τα δύο τετ-α-τετ της Γκέκα στο πρώτο ημίχρονο και το φάουλ της Ογκίτσι που απέκρουσε προσωρινά η αντίπαλος τερματοφύλακας, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Από την άλλη για την ομάδα της Ξάνθης, που θυμίζουμε ότι πέρυσι υποβιβάστηκε από την Α’ Εθνική, μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 89′ σε μοναδικό τετ-α-τετ που κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο η Τσιλίκα με έγκαιρη επέμβαση.

Α.Σ. Βόλος 2004: Τσιλίκα, Βέτσικα, Ιωακειμίδου, Καρακάνα, Σαρρηγιάννη, Νικάκη, (90′ Σιέχου), Γκέκα (46′ Νάνου), Παπαδοπούλου, Παπασακελαρίου (46′ Κιάρη), Ογκίτσι, Νέννε

Επόμενο παιχνίδι για τα κορίτσια του Α.Σ. Βόλος 2004 είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο ΕΑΚ, όπου θα υποδεχθούν τις Νεφέλες Κατερίνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.