Ποδοσφαιρικό challenge στο Π. Μαγουλάς με Techitserious και πέντε παίκτες της Νίκης (video)

Νικητές οι Μιχάλης Τσιντσίνης και Απόστολος Στίκας

Οι τερματοφύλακες Θανάσης Γκαραβέλης και Βασίλης Κραβαρίτης καθώς και οι Απόστολος Στίκας, Δημήτρης Λίταινας και Ραφαήλ Πέττας πήραν μέρος σε ένα ποδοσφαιρικό challenge (πρόκληση) στο Π. Μαγουλάς, παρέα με τους πολύ γνωστούς Βολιώτες youtubers, αλλά και οπαδούς της Νίκης, Techitserious.

Τα football challenges αποτελούν τη νέα τάση στο youtube και οι Techitserious θέλησαν με το νέο τους βίντεο πάνω απ’ όλα να δείξουν και την αγάπη τους για την ομάδα, αλλά και να βοηθήσουν να γίνει ακόμη πιο γνωστή η Νίκη στο δυναμικό νεανικό κοινό.

Εξάλλου, το fun base της ομάδας συνεχώς ανεβαίνει και οι κυανόλευκοι δείχνουν μεγάλη δυναμική στα social media. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η ΠΑΕ Νίκη έχει πάνω από 11.000 followers στο instagram, ο αριθμός πολύ μεγάλος για ομάδα της περιφέρειας και από τους μεγαλύτερους σε ομάδα της Super League 2.

Γενικότερα η ΠΑΕ έχει συνεργασία με τους techitserious και πέρσι ήταν και χορηγοί στη φανέλα.

Σε ό,τι αφορά το challenge, τα τρία αδέρφια Τσιντσίνη διάλεξαν από έναν ποδοσφαιριστή ο καθένας και έκαναν κάποια challenges με τους τερματοφύλακες Γκαραβέλη και Κραβαρίτη με πέναλτι, σουτ, κ.λπ.

Το ζευγάρι που κέρδισε το challenge ήταν ο Μιχάλης Τσιντσίνης με τον Απόστολο Στίκα, τρίτοι ήταν  ο Δημήτρης Τσιντσίνης με τον Ραφαήλ Πέττα, που θα … κεράσουν τσίπουρα, ενώ δεύτεροι ήταν ο Αλέξης Τσιντσίνης με τον Δημήτρη Λίταινα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.