Για το γόητρο και τον κόσμο του Βόλου…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στις 19:00 ο αγώνας ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου, ενημέρωση από το magnesiasports

Για το γόητρο και τον κόσμο του θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στο Αλκαζάρ. Αντιμετωπίζει την Λάρισα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Σέντρα στις 19:00, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το παιχνίδι, λεπτό προς λεπτό η εξέλιξή του στο magnesiasports.

Oι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να συνδυάσουν μια καλή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα. Στο μίνι πρωτάθλημα της ανόδου, μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες και σίγουρα στο θεσσαλικό ντέρμπι, στόχος τους είναι να παίξουν για τον κόσμο του Βόλου… Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τη φετινή σεζόν πέντε φορές. Στο Κύπελλο, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 εκτός έδρας με γκολ του Νικολιά και πήρε 0-0 στο ΕΑΚ. Στο πρωτάθλημα, κέρδισε 2-0 στο Βόλο με τέρματα των Θέου, Νικολιά, ενώ πανηγύρισε διπλό στη Λάρισα χάρη σε γκολ του Μπάρμπα. Η νίκη της ΑΕΛ σημειώθηκε στα πλέι οφ, με 0-1.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στο Καυτανζόγλειο, έχει δύο επιλογές περισσότερες, καθώς επιστρέφουν από τιμωρία οι Διαμαντόπουλος και Ρόκας. Στην αποστολή είναι οι παρακάτω 17 ποδοσφαιριστές: Μπιτάνγκ, Κολίτσης, Γιαλούσης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Καρράς, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Θέος, Ντινόπουλος, Νικολιάς, Κυζιρίδης, Τριανταφυλλάκος, Ρίζος.

Όσον αφορά στη Λάρισα, αποστολή δεν ανακοινώθηκε από τον Σούλη Παπαδόπουλο, κάτι που θα γίνει σήμερα μετά το γεύμα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εκτός πάντως είναι ο τιμωρημένος Νεμπεγλέρας και οι τραυματίες Ν’ Γκεσάν, Γιάντσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.