Γκολ και θέαμα στην τελευταία παράσταση στο ΕΑΚ πριν τα πλέι οφ

Τελευταίο ματς έδρας για τους ερυθρόλευκους στο ΕΑΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League και φυσικά το μόνο που υπάρχει στο μυαλό τους είναι οι τρεις βαθμοί. Ο Ολυμπιακός θέλει να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου και φαίνεται πώς με λίγη σοβαρότητα και συγκέντρωση δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σήμερα το μεσημέρι απέναντι στον ανίσχυρο και ήδη υποβιβασμένο Φωκικό.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 και αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο ΕΑΚ για να χειροκροτήσει τους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που τις τελευταίες αγωνιστικές, συνδυάζουν καλό ποδόσφαιρο με αποτελέσματα και πέτυχαν όπως όλα δείχνουν τον σκοπό τους για την τριάδα.

Ο Φωκικός δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού. Ούτε το ρόστερ έχει, ούτε πλέον το πείσμα να παλέψει. Ξέρει ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν ωστόσο να χαλάσουν την καλή τους εικόνα. Θέλουν να προσφέρουν όμορφο θέαμα και γκολ στο κοινό τους στην τελευταία εμφάνιση μπροστά του πριν τα πλέι οφ.

Χωρίς την τετράδα των τιμωρημένων

Τέσσερις παίκτες εκτίουν ποινές στη σημερινή αναμέτρηση με τον Φωκικό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πήρε δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τον Φωκικό κι εκτός είναι μόνο οι τέσσερις τιμωρημένοι, Ζέρης, Νικολιάς, Ρόκας και Γιαλούσης. Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Ιντζίδης, Ρίζος, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Μακρυδημήτρης, Κασμερίδης, Μπουτζίκος, Θέος, Μαργαρίτης, Καρράς, Κεσίδης, Σκοπελίτης, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ, Καψιώτης, Μπιτάνγκ.

Με αμφίβολους δύο παίκτες ο Φωκικός

Με τους Ζαχαρόπουλο και Ντάμπο ταξίδεψε η αποστολή του Φωκικού στον Βόλο, ωστόσο η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή γιατί προέρχονται από τραυματισμό. Στην Άμφισσα έμεινε ο Τάσος Καντούτσης, που δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί.

Στην αποστολή μετέχουν οι Αμουτζάκης, Κυριακάκης, Δημητρίου, Κουλός, Μπολμποσιάν, Καλλέργης, Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Χαντάκιας, Ζαρκάδας, Πολυχρονάκης, Ντούνης, Ντάφλας, Χαλιώτης,Γεωργουσόπουλος, Ντάμπος, Κασνέτση, Πρίφτη και Μεγάλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.