Μπατζιάκας: «Ο λόγος στα σωματεία»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΣΘ, ο Τάσος Μπατζιάκας, έκανε δήλωση για το τέλος της θητείας του στην προεδρία της ομάδας. Τόνισε ότι ο λόγος πλέον ανήκει στα σωματεία.

Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, ο κύκλος μου στην προεδρία της ΕΠΣ Θεσσαλίας έκλεισε οριστικά, έπειτα από την απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου να ορίσει προσωρινή Διοίκηση στην ΕΠΣΘ.

Κάποιοι άλλοι στην θέση μου, θα εξέφραζαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση αυτή. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με εμένα για έναν και μοναδικό λόγο : Διότι ουδέποτε υπήρξα Πρόεδρος για την καρέκλα.

Από την πρώτη ημέρα της Προεδρίας μου στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο στόχος μου ήταν το καλό του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου και η προάσπιση των συμφερόντων των Σωματείων της περιοχής. Και αυτό το εκτίμησε η πλειοψηφία των συλλόγων που με εξέλεξε για τρεις συναπτές θητείες στη Διοίκηση της ΕΠΣΘ.

Για το λόγο αυτό, χαιρετίζω τη νέα Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας που διόρισε το Πρωτοδικείο Βόλου, με την ευχή όλων μας τα νέα Μέλη της να οδηγήσουν την Ένωση σε “ήρεμα νερά”.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο διορισμός προσωρινής Διοίκησης Πρωτοδικείου με σκοπό να οδηγήσει την Ένωση σε εκλογές, ήταν η μοναδική επιλογή.

Πλέον ο λόγος ανήκει στα Σωματεία.

Αναστάσιος Μπατζιάκας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.