“Κατάθεση ψυχής” έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με τον προπονητή τους Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο 39χρονος τεχνικός είπε συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου: “Θεωρώ ότι ήταν μια νίκη παλικαρίσια, κάναμε κατάθεση ψυχής απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο, ένα δουλεμένο σύνολο. Η Φούτμπολ Λιγκ είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πολύ πιο αμφίρροπη από τη Σούπερ Λιγκ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, παρ’ όλα αυτά τα παιδιά δούλεψαν όπως έπρεπε όλη την εβδομάδα. Εξαγοράζουμε χρόνο για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Ο δρόμος είναι αυτός και δεν παρεκκλίνουμε. Όποιος έχει υπομονή, ακολουθεί. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Διλμπέρη για τη δουλειά που έχει κάνει”.
Σε ερώτηση για το εάν το γκολ ήταν τυχερό, είπε ότι ακολούθησε η μεγάλη φάση από τον Μπαλντοβαλίεφ που είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχει συνεργαστεί αλλά έχασε σίγουρο τέρμα. Το ζήτημα είναι να εκμεταλλευθείς τις στιγμές, τις συγκυρίες αλλά να μην ξεφύγεις από το πλάνο, να κάνεις αυτά που έχεις δουλέψει” συμπλήρωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού Βόλου. Τέλος, αναφορικά με το δίδυμο στην επίθεση, σχολίασε πως ο Ολυμπιακός ήθελε μόνο τη νίκη στο σημερινό αγώνα, για αυτό ξεκίνησε το ματς με Διαμαντόπουλο και Μπαλντοβαλίεφ. “Θέλαμε μόνο τη νίκη. Στη Φούτμπολ Λιγκ αν θες μόνο τη νίκη, είναι επίφοβο. Όποιος φοβάται όμως, να καθίσει στο σπίτι του” ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.
«Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»
Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Λευτέρης Γιαλούσης. Ο κεντρικός αμυντικός της βολιώτικης ομάδας ανέφερε ότι είναι σημαντικό να επιτυγχάνονται επαγγελματικές νίκες ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της κατάληψης μιας θέσης για τα πλέι οφ ανόδου. Αναλυτικά, δήλωσε: “Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, για αυτό το παιχνίδι που ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Είχαμε δύο κακά αποτελέσματα και έπρεπε να σηκώσουμε κεφάλι. Το διπλό σήμερα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, μια παλικαρίσια νίκη, έτσι πρέπει να είμαστε πάντα. Να κερδίζουμε έστω και με μισό-μηδέν. Ήταν μοιρασμένο παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλοί σε όλες τις γραμμές, νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Έχει μια πάρα πολύ δύσκολη συνέχεια η ομάδα μου και πρέπει να υλοποιήσουμε το στόχο μας που είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Μέχρι τώρα έχουμε αδικήσει εμείς οι ποδοσφαιριστές τον εαυτό μας. Αν δεν το είχαμε κάνει, σίγουρα θα ήμασταν στις πρώτες δύο θέσεις”.

















