Υπερήφανοι στη Νίκη για το δικό τους παιδί

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ο Άγγελος Αργύρης θα κυνηγήσει το όνειρο του στη Βέρντερ

Πριν λίγες ημέρες σε αποκλειστική του συνέντευξη στο magnesiasports, o Άγγελος Αργύρης δήλωνε ότι έχει ως παράδειγμα και θαυμάζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ήταν μικρός όταν το έβλεπε να παίζει στη Νίκη Βόλου και όταν τον χειροκροτούσε από την κερκίδα.

Έφτιαξε όμως ένα πρότυπο πάνω σε αυτόν και υποσχέθηκε να το ακολουθήσει πιστά… Παρά τις απογοητεύσεις, παρά τις δυσκολίες, ο Άγγελος Αργύρης εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και πλέον βρίσκεται στην αρχή ενός δρόμου που «άνοιξε» ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος… Ο Έλληνας άσσος σύμφωνα με όσα διαρρέουν ήταν και αυτός που μεσολάβησε για να βρει ποδοσφαιρική στέγη ο Άγγελος Αργύρης στη Γερμανία.

Χρειάστηκε όμως και ο νεαρός να αρπάξει την ευκαιρία. Ο Άγγελος που ξεκίνησε στο ποδόσφαιρο ως Ball Boy και περίμενε στο ταρτάν να πανηγυρίσει τα γκολ των παικτών που θαύμαζε, που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην κερκίδα ως οργανωμένος στα «Αγγελάκια», έχει βάλει το δικό του στοίχημα στη Βέρντερ Βρέμης. Πήρε φανέλα βασικού στη Super League και στη συνέχεια με τις εμφανίσεις του κλήθηκε στην Εθνική, ωστόσο έχει μπροστά του τη δική του «χρυσή» ευκαιρία για να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα και να καταφέρει να καταξιωθεί και να παίξει σε μία μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα και σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Είναι όλα ακόμα στην αρχή, αλλά σίγουρα το να πείθεις τους ανθρώπους μίας ομάδας όπως η Βέρντερ να σε εμπιστευτούν και να τους κάνεις να μιλούν δημοσίως με τα καλύτερα λόγια για σένα, είναι το πρώτο του μικρό επίτευγμα στη Γερμανία. Ο Αργύρης έφυγε από την Ελλάδα με οκτώ συμμετοχές στη Super League, δύο στη Β’, επτά στη Γ’ και δύο αγώνες κυπέλλου.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον γι αυτόν, είναι κάτι που θα το καθορίσει ο ίδιος με τη δουλειά στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στη μεγάλη πίκρα της αποχώρησης από το πρωτάθλημα, οι φίλαθλοι της Νίκης ένιωσαν ξανά υπερήφανοι και πήραν μία μεγάλη χαρά με τη μεταγραφή ενός δικού τους παιδιού, που όσο μακριά και αν πάει στην καρδιά του θα υπάρχει πάντα η Νίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.