10.000 ευρώ πρόστιμο στον Αχιλλέα Μπέο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Καθώς και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα

Πρόστιμο ύψους 21.500 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» κατηγορούνταν για το γεγονός ότι εκτοξεύθηκαν χιονόμπαλες στον γκολκίπερ των Αρκάδων, Αντώνη Τσιφτσή, για το πανό που αναρτήθηκε στο οποίο αναφερόταν ακριβώς: «ΒΡΕΧΕΙ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ, ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΙΑΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ», αλλά και για τα υβριστικά συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Επιπλέον, ο Αχιλλέας Μπέος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα, καθώς ήταν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, χωρίς να έχει δικαίωμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.