Αηδία: Οπαδοί της Σέφιλντ χλεύασαν μικρό φίλο της Σάντερλαντ που πέθανε από καρκίνο 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η βρετανική αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δύο νεαρούς που προχώρησαν στην απαράδεκτη ενέργεια να χλευάσουν τον Μπράντλεϊ Λόουρι, που πέθανε σε ηλικία 6 ετών από καρκίνο, και προχώρησε στη σύλληψη των δύο νεαρών ανδρών που χρησιμοποίησαν την εικόνα του Μπράντλεϊ Λόουρι, για να «πικάρουν» τους φίλους της Σάντερλαντ στο παιχνίδι με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο μικρός φίλος των «μαυρόγατων» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις έξι ετών το 2017, μετά από μάχη με τον καρκίνο κι ενώ είχε προλάβει να αγαπηθεί από κάθε ποδοσφαιρόφιλο, εμφανιζόμενος συχνά στο γήπεδο – αναπτύσσοντας μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ζερμέν Ντεφόε.

Οι ενέργειες της βρετανικής αστυνομίας, μετά τη δημοσίευση των σχετικών φωτογραφιών, ήταν άμεσες, αφού κατάφερε λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο αρνητικό συμβάν να εντοπίσουν τα δύο αυτά άτομα.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 31 και 27 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι ερευνώνται για περιύβριση νεκρού, αφού ήταν έντονες οι αντιδράσεις της κοινωνικής γνώμης στο Νησί.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτήν την εξωφρενική και εντελώς αξιοθρήνητη συμπεριφορά», ήταν η αντίδραση της διοίκησης της Σέφιλντ μετά τις ενέργειες των οπαδών τους.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.