Άλλα δύο χρόνια στην Εθνική ο Σκίμπε

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίχαελ Σκίμπε γι΄ άλλα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Παρά την αποτυχία πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, το έργο του Γερμανού προπονητή κρίθηκε επαρκές από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Η απόφαση για την παραμονή τους ήταν ειλημμένη εδώ κι αρκετές μέρες, καθώς άπαντες θεωρούν ότι με τον Σκίμπε στο τιμόνι η «γαλανόλευκη» θα μπορέσει να προκριθεί στους τελικούς του EURO 2020.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την προσεχή Πέμπτη, για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί επίσημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο κ. Σκίμπε θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο.

Θα ακολουθήσουν, στις 13.00, η επίσημη παρουσίαση του από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Ε. Γραμμένο και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών προς τα Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.